Dator > fördelarna med IdeaPad S10

 • fördelarna med IdeaPad S10


 • Den IdeaPad S10 är en tio tums netbook tillverkade av Lenovo. Denna ultra-bärbara netbook är prisvärd, men ändå förpackningar riktigt punch för sin storlek. Även om det finns fördelar och nackdelar med att köpa denna dator, fördelarna är ganska trevlig och kan bara ut-vikt de negativa för dig.

  Ström för Storlek

  Med de flesta liknande netbooks du oftast måste offra datorkraft och hastighet för den lilla storlek du letar efter. Inte med den IdeaPad S10. Även om du säkerligen inte kommer att spela high-end next-gen spel på den kommer du enkelt kunna surfa på webben, hänga med vänner och familj och ta ditt företag är på språng utan att behöva oroa sig för en långsam dator hindrar ditt arbetsflöde.

  Utbyggbarhet

  Till skillnad från andra netbooks i sin prisklass ger den IdeaPad S10 du enkelt uppgradera vissa komponenter såsom lagring och RAM. Den har även en ExpressCard-kortplats där du kan koppla in Bluetooth-enheter och få tillgång till internet på fler ställen med rätt expansion. Den IdeaPad S10 har även flera USB-portar, en VGA-port och en Ethernet-port, vilket innebär att det är ingen brist på sätt att utöka din netbook.

  Multi-Touch-gester

  Lenovo IdeaPad S10 funktioner något som normalt ses i Apple-datorer , multi-touch gest kapacitet. Med IdeaPad S10 du kan göra vanliga uppgifter som zoom och bläddra med hjälp av vissa gester, såsom "nypa" på pekplattan. Detta lägger ett mycket bekvämt att detta redan är enkel att använda dator och är en av anledningarna till den IdeaPad S10 står ut så mycket.

  Visa

  Detta ljusa, matta skärmen ger en utmärkt bild från flera vinklar. På detta sätt kan du och en vän att titta på något på skärmen utan att pigmentering du vanligtvis får från att titta på en laptop skärm från fel vinkel. Det finns också mycket lite irriterande reflexer med denna netbook display, vilket är detta en premie val för dem som vill använda sina IdeaPad S10 utomhus.

  Format och hållbarhet

  En hel del små netbooks som denna kan känna slag av liknande leksaker. Oavsett om det är billig plast, dålig tillverkning eller någon annan faktor, folk är oftast väldigt försiktig med sina netbooks av rädsla för att bryta dem. Detta är inte ett problem med hjälp av Lenovo IdeaPad S10. När du trycker på handlovsstöden och nycklar finns det knappast någon ge under tyngden av dina händer. I själva verket vilar även om du med våld trycka på Palm de visar mycket små tecken på ge, vilket innebär att Levono IdeaPad S10 kommer att vara runt så länge du behöver det vara.


Previous:Hur nederlag jag musmattan på en bärbar dator när du använder en extern mus? Next:Hur man laddar ner flash player för en Mac OS 9

Relaterade artiklar


 • Lexmark X83 reparation tips
 • hur du kontrollerar om min blixt driva fortfarande har uppgifter om det
 • hur man ändrar typsnitt för en matrisskrivare
 • hur man byter en LCD-lampa
 • hur välja mellan ett äpple ipad och en Kindle
 • hur du överför bilder från en dator till en flash-enhet
 • hur man kan kontrollera fläkten på en HP Pavilion dv1000?
 • Vad är definitionen av en penna?
 • hur du kopierar bilder på ett skrivbord till en CD
 • hur du anpassar 8,9 Laptop Skin