Dator > Hur ändrar jag enhetsnamnet för min flash-enhet?

 • Hur ändrar jag enhetsnamnet för min flash-enhet?


 • Flash-enheter är USB-baserade bärbara lagringsenheter som ger ett enkelt sätt att lagra data snabbt och transportera det till andra datorer. Flash-enheter levereras med en standard enhet namn, som kanske inte är så lätt att känna igen eller personlig som du önskar. Ändra enhetens namn kan göra din flash-enhet lättare att känna igen i en enhet lista, vilket är särskilt viktigt om du planerar att använda enheten på flera datorer
  1.
  Sätt din flash-enheten i en ledig USB-port och stäng eller minimera fönstret för enheten när den öppnas.
  2.
  Klicka på "Start" och öppna "Den här datorn".
  3.
  Leta reda på USB-minne i din hårddisk lista (det är oftast den sista enheten i listan), högerklicka på den och välj "Byt namn. "
  4.
  Ange ett nytt namn för enheten, och Klicka sedan på tomt utrymme för att stänga namn redaktör.

  tips och varningar


 • Alternativt kan du högerklicka på enheten, välj "Egenskaper" enter ett nytt namn i "Label" fältet på fliken "Allmänt" och klicka på "Ansök. "
 • Inklusive ditt eget namn i namnet på enheten kan vara bra-det här sättet, om du råkar tappa bort den enhet, alla användare som kommer över enheten är mer sannolikt att räkna ut att det enhet är din.

Previous:Hur nederlag jag musmattan på en bärbar dator när du använder en extern mus? Next:Felsökning en Dell mus

Relaterade artiklar


 • Hur ger jag min dator högtalarna mer bas?
 • hur du tar bort ett objekt från en flash-enhet
 • hur man uppgraderar från USB 1.1 till USB 2.0
 • hur du justerar fläkthastigheten i en PC
 • Hur lägger jag till en DVD till min laptop?
 • hur du uppdaterar ett grafikkort på en Dell XPS
 • hur man kan spara musik på en extern hårddisk
 • skillnader i batteribackup för datorer
 • Vad kan jag göra med min gamla Pocket PC när batteriet dör?
 • hur man bygger en flash-enhet mp3-spelare