Dator > skillnader i batteribackup för datorer

 • skillnader i batteribackup för datorer


 • Oavsett vilken typ av datorutrustning du har eller hur du använder den utrustning du behöver ha en kvalitet batteribackup på plats. . Datoranvändare och nätverksadministratörer vet aldrig när strömmen kommer att gå ut utan förvarning, och när det händer kommer alla datorer inte är ansluten till ett batteri backup omedelbart stängas av. Denna avstängning kan skada hårdvara och mjukvara, och i extrema fall kan förhindra att datorn från att starta alls. Batteribackup enheter kan erbjuda en billig försäkring för dyra datorsystem.

  Batteribackup med överspänningsskydd

  När du köper en batteribackupenhet, välj en enhet som innehåller både kapacitet batteribackup och överspänningsskydd. Överspänningsskydd kan skydda den ömtåliga komponenter inuti datorn från skada i händelse av en stegring i hur mycket ström som når enheten. Överspänningsskydd kan också ge skydd mot skador orsakade av åska och andra naturliga fenomen. När du sätter i din utrustning till en kombinerad Överspänningsskydd och batteribackupenhet, anslut utrustningen till rätt sida. Ena sidan kommer i allmänhet att ge överspänningsskydd bara, medan den andra sidan kommer att ge batteribackup också. Även du kan ansluta lampor, tv och liknande föremål kan i surge-skydd-enda sida, plug datorutrustning i den sida som innehåller batteribackup också.

  Individuella geografiska enheter

  Om du driver ett kontor, varje dator på det kontoret bör ha en enhet batteribackup ansluten. Detta gör att datoranvändare att säkert stänga sina datorer när ett strömavbrott inträffar. Du hittar en rad olika enskilda enheter på marknaden, och dessa enheter kommer att ett betyg enligt längden på batteriet de provide. Choose en personlig enhet batteribackup som ger minst 20 minuter av batteriet när ljuset släcks ut. Detta gör det möjligt för användare att avsluta sin nuvarande dokument och stänga sina datorer ner snyggt innan ansträngande batteriet.

  Rackmonterade UPS

  Även om enskilda enheter ger en perfekt lösning för användare datorer, de är inte tillräckliga för servrar, växlar och andra kritiska enheter. Skydda dessa enheter och med en rackmonterad avbrottsfri strömförsörjning (UPS). Detta batteribackupenhet fästen i botten på en server rack med skruvar. När du har installerat UPS, anslut alla servrar, switchar och nyckelkomponenter nätverk i strömmen portar på baksidan. När en förlust av elkraft sker, kommer UPS att de servrar uppe till ditt kontor kan stänga ner dem ordentligt.

  Som med alla batteribackupenhet, välj en UPS med tillräcklig batteritid. För rackmonterade enheter batteribackup, välja ett rack med en rating uttryckt i timmar i stället för minuter.


Previous:Hur nederlag jag musmattan på en bärbar dator när du använder en extern mus? Next:hur man öppnar en Dell 17-tums LCD-skärm

Relaterade artiklar


 • hur du vill visa ut historia
 • hur till återvinna ett SD-kort
 • hur man driver ett företag skrivarunderhåll
 • Toshiba laptop installationsanvisningar
 • hur du kopierar bilder är på en flash-enhet
 • 7900 GT problem
 • Inaktivera en spooler delsystem
 • typer av datorchips
 • hur ändrar hårddisk i en PowerBook G4 Titanium
 • hur till återvinna förlorade filer på Smart Media