Dator > hur man konfigurerar ett DSL-modem i Windows 98

 • hur man konfigurerar ett DSL-modem i Windows 98


 • Microsoft Windows 98 var den andra nästa generations överlämnandet av operativsystemet Windows för persondatorer, efterföljaren till Windows 95. Från och med 2010 är det den femte äldste Windows operativsystem på marknaden, med Windows ME, 2000, XP, Vista och 7 har släppts sedan. Via Windows 98 kompatibilitet funktion som är tillgänglig på nyare versioner av Windows, kan de flesta Windows 98-eran program köras på nyare versioner av Windows, tvärtom, men kanske inte alltid vara sant. Processen för att ansluta till Internet i stort sett desamma i alla versioner.
  1
  Erhåll nätverksnamnet och lösenordet för nätet. . . Få detta från nätverksadministratören eller från andra som använder nätverket. Vissa nätverk kommer inte att kräva ett lösenord.
  2.
  Klicka på "Start" knappen längst ner till vänster på skärmen. Detta kommer att öka "Start"-menyn. På Start-menyn, leta efter rätt texten "Anslut till. " Rulla musen över den texten. Detta kommer att öka "Start"-menyn.
  3.
  Klicka på en text med titeln "Visa alla anslutningar. "Detta kommer att öppna upp" Nätverksanslutningar "fönster.
  4.
  Klicka på en text med titeln" Skapa ny anslutning. "Detta kommer att öppna upp" Connection Wizard "-fönstret.

  5.
  Tryck på "Nästa"-knappen.
  6.
  Välj "Anslut till Internet" och klicka på "Nästa"-knappen.
  7.
  Välj "Installera min anslutning manuellt" och klicka på "Nästa" en gång till.
  8.
  Välj "Anslut med en bredbandsanslutning som alltid är på "Om nätverket inte kräver inloggning med ett lösenord, tryck sedan" Nästa "och" Slutför "och gå till steg 13.
  9.
  Skriv det namn som du vill att anslutningen skall kunna identifieras. Detta namn är godtyckligt, det kommer inte att ha någon inverkan på själva anslutningen. När du är klar klickar du på "Nästa". Ange användarnamn och lösenord du har fått. Om du vill att dina inloggningsuppgifter ska anges automatiskt när du använder datorn, välj "Använd denna kontonamn och lösenord varje gång någon ansluter till Internet från den här datorn", om du vill att den här nätverksanslutning för att vara din standard Internet-anslutning, välj "Gör denna standard Internet-anslutning. "Klicka på" Nästa ".
  10.
  Klicka på" Finish. "
  11.
  Sätt ena änden av DSL-kabeln i rätt kortplats på telefonjacket, sätt in den andra i datorns nätverkskort A "att ansluta till"-ikonen visas i verktygsfältet längst ner till höger på skärmen Vänta tills den är i kontakt. . . det kan ta lång tid om det ansluter inte, kontakta nätverksadministratören om hjälp.


Previous:Hur nederlag jag musmattan på en bärbar dator när du använder en extern mus? Next:Hur får jag min cd föraren att fungera igen?

Relaterade artiklar


 • hur man skall avgöra grafikkort kompatibilitet med ett moderkort
 • Hur kommer jag åt min micro sd-kort på min Sansa?
 • hur man reparera en Deskjet-skrivare
 • hur man rengör en bärbar dator dvd rw
 • hur man hämtar Outlook Express e-post från en död dator
 • hur man kan tjäna pengar på skrotning gamla datorer
 • Hur vet jag om min Dell batteriet är dåligt?
 • hur du skannar dokument med färg i Windows XP eller Vista
 • Hur konvertera dynamisk disk till enkel disk
 • hur du ersätter din laptop lcd gummi stötfångare