Dator > hur du skannar ett dokument i en dator och kunna redigera dokumentet

 • hur du skannar ett dokument i en dator och kunna redigera dokumentet


 • Skannrar kan du kopiera papper dokument och spara dem direkt på din dator. De är ett ovärderligt verktyg att bistå vid elektronisk lagring och överföring av dokument. Funktionerna i scanners har ökat stort de senaste åren, och idag nästan varje scanner du köper har förmågan att skanna dokument till din dator så att de kan redigeras med olika typer av datorprogram

  Du behöver:.
  Scanner .
  Dator.
  Scannerns programvara.
  PDF redigeringsprogram (valfritt).
  OCR-program (tillval).


  1.
  Anslut skannern till datorn och strömförsörjning, och slå på scannern.
  2.
  Installera programvaran för skannern på datorn. Denna programvara borde ha förpackats med skannern och kan också vara tillgängliga online från skannern tillverkarens webbplats.
  3.
  Öppna skannerns programvara på datorn.
  4.
  Följ Programmets särskilda instruktioner om hur förbereder sig för att skanna ett nytt dokument.
  5.
  Välj den filtyp som du vill det skannade dokumentet ska sparas som. För att kunna redigera dokumentet måste du spara dokumentet som en redigerbar filtyp.
  6.
  Ange att bilderna sparas som JPEG-filer (. Jpg), som kan öppnas och redigeras med nästan alla bildredigeringsprogram.
  7.
  Ange som ordbehandlare dokument sparas som RTF-filer (. rtf), som kan öppnas och redigeras med de flesta ordbehandlingsprogram program.
  8.
  Ange att handlingar vars exakta formatering som du vill bevara sparas som sökbara PDF-filer och redigera dessa med hjälp av PDF-redigeringsprogram. Regelbundna PDF-filer kan inte redigeras, så se till att ange "sökbara PDF" som din fil önskemål.
  9.
  Ange att handskrivna dokument sparas som PDF-filer och konvertera dem att redigeras ordbehandlingsdokument med optisk programvara teckenigenkänning. Många skannrar kommer med denna typ av programvara som ingår i deras mjukvarupaket. De kan också köpas från någon elektronikbutik. Spara skannade dokumentet och öppna den med ett OCR-program och följ anvisningarna som programvara för att konvertera dokumentet till redigerbar text.
  10.
  Placera dokumentet i skannern. Den sida av dokumentet som du vill skanna bör fastställa framsidan nedåt på glasskivan på skannern. Rikta hörnet av dokumentet med den angivna hörnet av skannern. Detta hörn har ofta en liten trekantig indikator pekar mot det. Se till att hela del av dokumentet du vill skanna ligger plant på glasskivan.
  11.
  Skanna dokumentet genom att trycka på knappen "Skanna" på skannern eller på datorns skärm.
  12.
  Spara dokumentet till din dator.
  13.
  Öppna dokumentet med lämpliga redigeringsprogram som beskrivs ovan (t. ex. öppna en JPEG med bildbehandlingsprogram, öppna rik textfiler med ordbehandlingsprogram, etc. ) och redigera dokumentet.

  tips och varningar


 • Detta är en allmän guide, kontakta din skannerns manual eller på tillverkarens webbplats för mer information specifik för din scanner
 • .


Previous:Hur nederlag jag musmattan på en bärbar dator när du använder en extern mus? Next:hur du uppgraderar din laptop minne / RAM

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort en DVD-enhet från en Toshiba laptop
 • hur man använder dubbla bildskärmar
 • hur man fyller en Lexmark svarta 32
 • felsökning av en Hewlett-Packard övervaka
 • Ta bort en logisk enhet
 • hur man identifierar integrerat ljudkort
 • hur du kör två bildskärmar
 • hur man fokusera en Labtec PC-kamera
 • hur du kopierar en laptop hdd på en hdd skrivbord
 • rensar SD