Dator > hemlagad auto laptop står

 • hemlagad auto laptop står


 • Efter att ha din bärbara dator lätt tillgänglig i ditt fordon kan ha vissa fördelar. De flesta fordon laptop står är utformade för att passa i mittkonsolen men vissa fordon inte är utrustade med denna funktion, eller du kanske vill hålla konsolen intakt. Om så är fallet, kan du bygga en monter som ansluts till en basenhet i baksätet

  Material

  Den arm som sträcker sig från basen i baksätet på framsidan av bilen kan byggas ut 1/2-tums gängade rostfria stålrör. Du behöver två stycken, en för att utvidga horisontellt från basen och en att förlänga vertikalt, då du kommer att montera stativet. Ställningen kommer att göras av svängbara armen TV-ställ finns på ditt lokala hushållsmaskiner butik. För att ansluta arm till alla andra bitar, måste du skaffa en 1/2-inch fläns, två 1/2-tums 90-graders stål armbågar, en 1/2-tums stål slutet lock, ca 1 /2-tums brickor, ett par 1/2-tums gummi O-ringar, en 1/2-tums mutter, en 1/4-tums bult och en 1/4-tums mutter. Basen kan konstrueras i plywood och två-för-fyror.

  Konstruktion

  Bygg basen rutan först. Det bör utformas så att passar perfekt i foten väl de bakre passagerarsidan säte. Montera flänsen i hörnet av rutan närmast mittkonsolen av fordonet. Fäst en 90-graders vinkel till flänsen så att den öppna änden av armbågen pekar mot typsnitt på bilen. Fäst det horisontella röret till armbågen, och en andra armbåge till slutet av det horisontella röret pekar uppåt. Anslut vertikala röret till den andra armbågen. Märk hur långt ner du kommer att vilja TV-ställ för att sitta på röret och borra ett 1/4-tums hål genom röret på detta märke. Skruva 1/4-tums bulten genom hålet och fäst den med brickor och en bult. Dessa första steg kommer att vara mer lätt gjort utanför bilen. När du installerar konfigurationen, bör det horisontella röret sitta mellan mittkonsollen och passagerarsätet. Du kan lägga till en viss stabilitet genom att sätta en bit av 2-gånger-4 under röret.

  Installation

  Fästa TV-stativet till röret kräver ett par steg. Placera en serie av gummi O-ringar över det vertikala röret och skjut ner dem till den bult du lagt genom den. Skjut TV stå över röret och ned över O-ringarna. O-ringarna kommer att hålla den från svängbara. Lägg en rad brickor över TV-bänken att fylla det extra utrymmet mellan upp på TV-stativet och upp på röret. Säkra TV-bänken mot röret ordentligt med en skruv så att TV-stativet inte kommer att studsa. När allt är tätt, placera monter där du vill att din bärbara dator till vila och du är redo att gå.


Previous:Hur nederlag jag musmattan på en bärbar dator när du använder en extern mus? Next:hur man uppgraderar en Dell cpu

Relaterade artiklar


 • hur man använder en mac som en telefon
 • felsökning av en Sony flash-enhet
 • rensar CMOS i Dells bärbara
 • hur man byter en Lexmark T640 fixeringsenhet
 • hur till återvinna förlorad mp4-filer
 • fördelar och nackdelar med elektroniska register
 • hur man uppgraderar en hårddisk: IDE till SATA
 • hur man hyra en bärbar dator eller
 • hur man ställer dubbla bildskärmar med Windows-datorer vista skrivbordet
 • hur man installerar grafik drivrutiner i fedora