Dator > Hur gör jag för att hämta data från min externa hårddisk?

 • Hur gör jag för att hämta data från min externa hårddisk?


 • Lägga till en extern hårddisk till datorn är ett fantastiskt sätt att spara utrymme på din huvudsakliga hårddisk. Hålla utrymme gratis på din huvudsakliga hårddisk ger mer utrymme att ditt operativsystem kan använda för att fungera väl. Om du har filer som lagras på din externa hårddisk och du behöver hämta dem, kan du göra det via Windows Explorer
  1.
  Anslut den externa hårddisken till datorn. Alla externa hårddiskar levereras med en kabel som ansluter enheten till datorn. Ena änden av denna kabel ansluts till enheten, och den andra pluggar änden till en USB-port på datorn.
  2.
  Klicka på "Start".

  3.
  Klicka på "Dator".
  4.
  Dubbelklicka på namnet på den externa hårddisken. Om du inte har gett den ett namn, är standard namn märke och modell av frekvensomriktaren. Detta öppnar enheten i Utforskaren. Du kan nu komma åt filer som lagras på hårddisken.


Previous:Hur nederlag jag musmattan på en bärbar dator när du använder en extern mus? Next:hur man kan kontrollera en dator prestanda betyg hastighetstest online

Relaterade artiklar


 • hur man kan minska datakostnader maskinvaruunderhåll
 • hur man installerar java på en flash-enhet
 • Hur gör jag lågnivåformat ett 8 GB Micro SDHC kort?
 • Hur vet jag om jag har en VGA-kort på min dator?
 • hur du kopierar en laptop hdd på en hdd skrivbord
 • hur man reda på vilken typ av RAM min dator för att uppgradera
 • hur man byter förinstallerade hårddiskar
 • hur till vända på multimedia tangenter på ett tangentbord
 • hur du skyddar din bärbara dator från skador
 • hur man hittar rätt IPAD Tillbehör