Dator > FAT32 disk återhämtning

 • FAT32 disk återhämtning


 • En FAT32-formaterade disken behöver data återvinning av olika skäl, till exempel en skadad disk. En disk är också den hårddisk eller hårddisk. En dator kan inte köra utan en närvarande och korrekt formaterad som FAT32 eller NTFS, annat format för diskens filsystem. Frekvensomriktaren är den del av datorn som håller alla nödvändig information och instruktioner för att köra datorns bas interna program. Det kan även köra operativsystemet. Alla användarens dator program och personlig och privat information lagras även på diskarna.

  FAT32 och återställning av fakta

  FAT32-formaterade hårddisken är en typ av filsystem som började användas i Windows 95. . Det är standard på äldre versioner av Windows operativsystem, inklusive 95, 98 och ME. Det är standard filsystemet på Windows 98. Det används ibland med Windows XP, Windows Server 2000 och Professional, Windows Server 2003. FAT32 har plats för upp till 2 terabyte information och använder mindre diskutrymme än NTFS-filsystemet, den andra filsystemformatet stil som används på hårddiskar.

  Problemet med FT32 är det inte är förenligt med NTFS-format moderkort och BIOS eller med äldre Diskhantering programvara. FAT32-systemet är långsammare, använder ingen säkerhet och har inga alternativ krasch återställning, i likhet med NTFS-filsystemet gör. Återvinning avser hämtning av förlorade eller skadade data. Återvinning av en FAT32-formaterad diskett eller hårddisk sker med hjälp av ett program specifikt kompatibla med FAT32-formaterade system. Är

  Roadkill kopiator

  Denna programvara gjorda speciellt för FAT32 Disk Recovery. Det är en gratis programvara att ladda Tillhör Roadkill. net. Roadkill kan också användas som en rutin backup system när återställningen är slutförd. Rutin backup garantier nästan återhämtning kommer aldrig igen att bli nödvändigt. Detta program finns att ladda ner för alla versioner av Windows-operativsystem med hjälp av FAT32-systemet formatfil samt Linux 32-bitars och 64-bitars. Det är inte tillgänglig för Macintosh-datorer.

  TestDisk dataåterställning

  TestDesk är en återhämtning program gjorda för FAT32-fil. Det använder öppen källkod GPL eller GNU General Public License. Den senaste versionen släpptes i april 2009 och är tillgänglig för användning med Windows 9x DOS-box, DOS OS, Windows NT4, 2000, XP, 2003, Vista, FreeBSD, NetBSD, OpenBSD, Linux, Sun OS och Mac OS operativsystem . Fördelen med detta program är att den kan användas på mer än 20 olika filformat, inklusive FAT32 och FAT 16 filformat och nästan alla operativsystem.

  DisInternals Fat Recovery

  DiskInternals FAT återvinning och Unformat Tool tillgänglig för nedladdning en gratis provversion från DiskInternals. com. Den kostnadsfria provperioden är fullt fungerande och uppgiften kan utföras utan att behöva betala för programvaran. Det är en helt automatiserad FAT Recovery verktyget, vilket betyder att den använder Windows Installation och Kör Wizards att återkräva diskar. Detta är ibland mycket enklare att använda än traditionella återvinning programvara. Den fungerar för alla Windows-system om de är formaterade som FAT12, FAT16, FAT32 eller VFAT.


Previous:Hur nederlag jag musmattan på en bärbar dator när du använder en extern mus? Next:Hur du tar bilder på en Acer Aspire One

Relaterade artiklar


 • Hur får jag Mac för min dator?
 • hur man kan minska datakostnader maskinvaruunderhåll
 • hur man byter en datorskärm kort
 • hur man köper en dator Toughbook
 • hur man bygger din allra första dator
 • hur man donera en bärbar dator till ett land i tredje världen
 • hur till stryka säkerhet minne
 • hur man fixar en bärbar hårddisk
 • Hur tömmer jag cachen på en Mac OSX?
 • hur man bygger en dos datasystem