Dator > hur man dual boot Windows 7 på en Intel iMac

 • hur man dual boot Windows 7 på en Intel iMac


 • Windows 7 kan dubbla startas parallellt med Mac OS X på Intel iMac med hjälp av ett verktyg som kallas Boot Camp. Boot Camp skapar en separat partition för Windows 7, vilket innebär att installationer av Windows 7 och Mac OS X skiljer sig. Antingen operativsystem kan sättas som standard som används vid start, eller användare kan manuellt åsidosätta start operativsystemet omedelbart när du slår på iMac. Boot Camp-assistent, som ingår i Mac OS X på Intel iMac, hjälper användare att skapa en Windows-partition och hjälpmedel i lanseringen av Windows 7 installationsprogrammet.

  Du behöver:
  Intel iMac
  . Mac OS X 10.
  6, "Snow Leopard" installations-DVD.
  Windows 7 installations-DVD.


  1.
  Öppna Apple-menyn, som ligger i det övre vänstra hörnet av Mac OS X skärmen och välj "Software Update. " Detta säkerställer att din Intel iMac som kör Mac OS X 10. 6 har Boot Camp 3. 1 uppdatera, den nyaste versionen av Mac OS X och den senaste firmware. "Programuppdatering" kommer att meddela dig om nedladdningar är nödvändiga.
  2.
  Öppna "Boot Camp-assistenten" genom att dubbelklicka på "Macintosh HD" och sedan "Verktyg"-mappen. Dubbelklicka på "Boot Camp-assistenten" ikonen för att starta verktyget. Du måste vara inloggad som administratör och har alla andra användare loggat ut.
  3.
  Skapa en Windows-partition med hjälp av assistent. Använd på skärmen reglaget för att ställa in storleken på din Windows-partition. Microsoft konstaterar att Windows 7 kräver minst 20 GB ledigt hårddiskutrymme för en 64-bitars installation och 16 GB för en 32-bitars installation. Kom ihåg att denna siffra inte innehåller några program du kan installera. Som ett resultat kan den förvalda 32 GB partition som valts ut av Boot Camp inte tillräckligt med utrymme för användare som planerar att installera många program.
  4.
  Skjut installationen av Windows 7 DVD-skiva i din Intel iMac när du tillfrågas. Du måste ha en icke installations-DVD för Windows 7, OEM-skivor, som de tillhandahålls som backup med köp av en ny dator, är inte kompatibla med Boot Camp. När du sätter din Windows 7-DVD, klicka på "Starta installationen".
  5.
  Vänta på Windows 7 installeraren att läsa in efter din Intel iMac startar om.
  6.
  Vi talar ditt målenheten som Windows 7 kommer att installeras. I "Var vill du installera Windows?" skärmen, välj "Disk 0 Partition 3 BOOTCAMP. "Välja en annan partition kan oavsiktligt radera din Mac OS X-installationen och alla filer som hör till den i steg 7.
  7.
  Klicka på" Drive (avancerat) "och klicka på" Format . "när du trycker" OK "och sedan" Nästa "för att inleda formateringen, all information om Boot Camp-partitionen raderas och Windows 7 partitionen formateras med hjälp av New Technology File System (NTFS).

  8.
  Installera Windows 7. Efter att formatera Boot Camp-partition som NTFS, startar Windows 7 installationsprogrammet automatiskt. När Windows 7 är installerat, Intel iMac startar om igen och stövlar in i Windows.
  9.
  Installera Boot Camp-drivrutinerna. När iMac startar om i Windows 7, X sätter du in Mac OS 10. 6 installations-DVD, som automatiskt startar Boot Camp drivrutiner installation. Tryck på "Nästa" och följ instruktionerna som visas på skärmen. IMac startar om i Windows en sista gång efter installation av Boot Camp-drivrutinerna.


Previous:hur man dual boot Vista och Windows 7 beta Next:hur man kan påskynda en Windows 7-dator

Relaterade artiklar


 • vad specifikationerna behövs för en gaming dator?
 • Hur man vet vad som gör en bra bärbar dator reservdel butik
 • hur man hittar filer skrivardrivrutin
 • vad är skillnaden mellan en netbook och laptop?
 • hur man skapar en startbar eldfluga enhet
 • hur du lägger till en extern DVD-enhet till en netbook dator
 • hur du ansluter bildskärm högtalare till din dator
 • hur du formaterar en skrivskyddad flash-enhet
 • hur man kan bli av filer från en annan enhet
 • Felsökning av en dator mic