Dator > mod-chip FAQs

 • mod-chip FAQs


 • Ändring chips är enheter som lura en video-spel systemet att tro att den spelar en legitim kopia av ett spel genom att blockera eller dubblera autentisering signaler. Mod-chips kan förbättra funktionerna i en konsol system, men de är illigal i USA och kan skada en gaming enhet om den inte installeras på rätt sätt. Den videospel industrin försöker ständigt att övertala andra länder att förklara mod chips olagliga eftersom de ofta används för att piratspelen

  Fördelar

  Installera ett mod chip ger konsumenten rätt att spela tv-spel tillverkas för användning i andra länder-av vilka en del aldrig kommer att släppas i användarens land. Dessutom kan människor göra och spela en arkiverad kopia av köpta spel. Vissa mod chips kan köra skräddarsydd programvara för konsollen.

  Funktion

  Alla mod chips åsidosätta programvaran i en video-spelskonsol som verifierar äktheten i en skiva och den region det kommer ifrån. Tv-spel tillverkare tillåter ofta konsoler bara för att spela spel från samma geografiska plats där konsolen köptes -. Vanligen uppdelad på Nordamerika, Europa, Kina och Asien

  Tidig mod chips använt byta metod-sätter in en skiva med programvara som kontrollerade regionen och funktionshindrade skivan läsaren från att anmäla konsolen när enheten öppnas. Efter handikappande utkast anmälan kan användare byta in en skiva de vill.

  Moderna mod chips skicka förfalskade verifieringskoder till BIOS, som startar ett system och verifierar hårdvara kompatibilitet. Vissa mod chips får installera en modifierad BIOS att tillåta programvara från tredje part.

  Laglighet

  Lagligheten av mod chips varierar mellan länder. I USA är mod chips anses olagligt att tillverka, sälja eller distribuera enligt Digital Millennium Copyright Act, enligt USA: s Department of Homeland Security's Immigration and Customs Enforcement. Köp och användning av personer är förbjudet enligt DMCA. Andra länder som Storbritannien anser mod chips rättslig grund konsol kopieringsskydd är ineffektiva, till att förhindra kopiering av ett spel från en skiva till en annan.

  Överväganden

  Video-speltillverkare kommer sannolikt att slå tillbaka och straffa dem med en modded system. I 202C Microsoft förbjöd all modifierade Xbox 360-konsoler från att användas för att spela på Xbox Live online gaming service, säger att det bryter mot villkoren för användning accepteras av användaren. Enligt 16 § Microsofts online-politik, får spelare inte installera obehörig programvara från tredje part på deras konsoler. Moddat enheter kan fortfarande användas för att spela spel men inte för online multiplayer spel.

  Tillgänglighet

  Eftersom mod chips som inte stöds av video-spel tillverkare, måste konsumenterna söka upp dem på den privata marknaden. Det bästa stället att hitta dem är på nätbutiker. Installera en mod chip kräver sakkunskap och skicklighet eftersom ägaren måste löda dem till konsolen moderkortet. Gamers går ofta till professionella mod-flishuggare eftersom felaktigt installera ett mod chip kan förstöra ett system.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur ändrar hårddisk i en PowerBook G4 Titanium

Relaterade artiklar


 • hur man gör en föraren vista skrivare
 • Samsung felsökning DLP-projektor
 • hur man kan kontrollera RAM spänning i Windows
 • hur du ansluter en handhållen kreditkort läsare
 • hur man hittar hårddisken information för HP Pavilion
 • hur man kan kontrollera hastigheten på en fläkt
 • hur du lagrar filmer på en extern hårddisk
 • Hur man laddar ner Windows Media Manager för Pocket PC
 • typer av RAM-minne för en bärbar dator
 • hur man kan stoppa din bärbara dator överhettas