Dator > hur man ställer dubbla monitorer med Windows XP bärbar dator och tv

 • hur man ställer dubbla monitorer med Windows XP bärbar dator och tv


 • Bärbara datorer eller ens netbooks i dag ger ett bra gränssnitt som låter dig kontakt med din TV. Ansluter din bärbara dator till din HDTV ger dig bättre skärm när du tittar på filmer på nätet, spela video, eller visar bilder foto. Windows XP bärbara datorer kan även utöka din arbetsyta genom att dubbla monitorer eller dubbla bildskärmar funktionen. Du kan göra något på din bärbara dator medan någon tittar på filmer på nätet via TV: n med samma bärbara dator. Du är verkligen göra det på samma gång men att dela skärmen mellan din bärbara dator bildskärm och er andra display som är på TV.

  Här är hur man ställer dubbla monitorer eller dubbla bildskärmar använder Windows XP bärbar dator och din TV

  Du behöver:. .
  Windows XP bärbar dator
  TV.
  kablarna som ansluter din bärbara dator och TV.


  1.
  Anslut din bärbara dator till din TV. Hur du ansluter din bärbara dator och din TV beror mest på vilken typ av TV som du har. Bärbara datorer idag åtminstone ha en S-Video-utgång och VGA-skärm-utgång men andra kan ha ytterligare utgång som HDMI och DVI. Du kan använda HDTV eller gamla CRT-TV och båda fungerar bra så långt anslutningen är berörda. Om du är osäker på hur du ansluter din bärbara dator till din TV, kolla på länkarna nedan denna artikel.
  2.
  På din Windows XP bärbar dator, högerklicka på den tomma område på ditt Skrivbord och välj "Egenskaper" från popup-menyn. Gå till fliken "Inställningar" och välj "2" som är den andra skärmen som representerar din TV. På "Display" pull down menyn, välj det andra alternativet. Beroende på vilken TV som du använder, kan du behöva justera "Color kvalitet" till 32bit inställningen om du inte får rätt display på TV.
  3.
  Om du är osäker på vilken skärm är "1" och som "2" kan du högerklicka på antalet och välj "identifiera" och Windows kommer att visa ett stort antal på skärmen. Därefter markerar du rutan bredvid "Utöka Windows-skrivbordet till denna bildskärm. " Som möjliggör den dubbla bildskärmar av din bärbara dator. Klicka på "OK" och du bör vara redo.
  4.
  Du kan börja använda den andra skärmen. Bara att öppna ett program på din primära skärm, vilket är din bärbara dator bildskärm och klicka och dra den till höger sida tills det visas på den andra bildskärmen som är din TV. Nu kan du arbeta självständigt på den andra bildskärmen. Bara flytta muspekaren åt vänster tills det visas på den bärbara datorn monitorn att gå tillbaka till din primära bildskärm.

  Detta är ett bra sätt att låta någon använda den bärbara datorn medan du tittar på något på TV . Enkelt att installera och billigare jämfört med att köpa en stor datorskärm. Du kan prova att ansluta den bärbara datorn till din TV trådlöst till att ge dig mer frihet. Kolla in länkarna nedan denna artikel.

  Tips och varningar


 • Det rekommenderas att du stänger av din bärbara dator först innan du ansluter till din TV speciellt om du är använder HDMI eller DVI bara av säkerhetsskäl.

Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man får tillgång den inbyggda webbkameran på en Toshiba laptop

Relaterade artiklar


 • hur du kopierar en cd sektor för sektor
 • hur du ansluter trådlöst mellan en dator och en stereo mottagare
 • hur man fixar fel utskriftshanteraren
 • hur man hittar rätt IPAD Tillbehör
 • hur man bestämmer när hårddisken återhämtning är inte värt kostnaden
 • hur man fixar en uttorkad bläckpatroner
 • hur du justerar bildformatet på en LCD
 • hur man väljer ett JetFlash enhet
 • Listan över in-enheter på en dator
 • de bästa bärbara datorer för designproffs