Dator > hur man ställer dubbla bildskärmar med Windows-datorer vista skrivbordet

 • hur man ställer dubbla bildskärmar med Windows-datorer vista skrivbordet


 • Fler och fler kontor i dag använder dubbla bildskärmar för datorer att utöka arbetsytan och öka produktiviteten. Efter att ha dubbla bildskärmar gör datoranvändande lättare genom att låta dig arbeta med olika tillämpningar genom att hålla dem synliga hela tiden utan att växla fönster. Detta är särskilt fördelaktigt för användarna att göra e-post och program, online forskning, digital bildredigering, eller ens videoredigering. Dubbla skärmar är verkligen inte så svårt att installera och kan bara tar några minuter att få det gjort. Windows Vista erbjuder också en stor Bildskärmsinställningar alternativ som gör installationen mycket enkel

  Här är hur man ställer dubbla monitorer på skrivbordet i Windows Vista-datorer

  Du behöver:. .
  Windows Vista dator.
  extra bildskärm.
  dubbla skärmar video grafikkort, om datorn inte har stöd för det.


  1.
  Kontrollera din stationära dator om den stöder dubbla bildskärmar genom att titta på videon grafikkort gränssnitt. Det borde ha mer än ett kort för visningen. Om du bara ser en enda VGA-eller DVI visningen då måste man ersätta det med dubbla bildskärmar grafikkort. Beroende på den extra skärmen som du har eller kommer att köpa, bör du se till att videogränssnittet på grafikkortet är kompatibel med bildskärmen.

  Till exempel bör du köpa ett grafikkort som har DVI-bildskärm gränssnitt om bildskärmen använder en DVI-kabel så du kan enkelt ansluta dem direkt.
  2.

  Om du inte har en extra bildskärm ännu, köp en med samma dimension, upplösning och specifikationer som din befintliga bildskärm. Det kanske inte är bekväm att använda två olika storlekar av display, för att inte nämna det inte ser bra ut. Försök att få samma bildskärm så mycket som möjligt. Och igen, bör kabeln gränssnittet vara kompatibel med din bildskärm adapter för att undvika användningen av omvandlaren.
  3.
  Anslut din bildskärm till den tillgängliga VGA-eller DVI-porten på skrivbordet dator. Egentligen idag många stationära datorer har inbyggt stöd för flera visa utdata. Se till att gränssnittet är tätt ansluten till porten på datorn för att undvika visa problem senare.
  4.
  Sätt på dig Windows Vista dator och din dubbla bildskärmar. Windows Vista känner automatiskt av din andra skärm så fort du slår på den. På skrivbordet, högerklicka på det tomma området och välj "Grafik Egenskaper . . . " från popupmenyn. Ett fönster visas och på skärm så kommer du nu se alternativ för flera display. Välj "utökat skrivbord" för att aktivera dubbla bildskärmar inställningar. Klicka på "Apply" och det kommer börja visas på din bildskärm. Så enkelt det är att göra det möjligt för dubbla bildskärmar.

  Du kan bara öppna ett program på din primära skärm, som är din första bildskärmen och sedan klicka och dra den till höger tills den visas på andra bildskärmen. Nu kan du arbeta självständigt på den andra bildskärmen. Bläddra bara musen åt vänster tills det visas på den första skärmen för att gå tillbaka till din primära bildskärm.
  5.
  På samma fönster kan du justera upplösningen av den andra display men om du använder samma spec övervaka det finns egentligen ingen anledning att göra någonting. Aktivera dubbla bildskärmar på din Windows Vista dator är ett bra sätt att utföra flera uppgifter enklare. Du kan göra detta på din kontorsdator eller till datorn där hemma.

  Tips och varningar


 • Istället för att köpa dubbla visa video grafikkort, kan du bara köpa en annan grafikkort med enda visningen. Detta innebär att du kommer att ha två grafikkort kort i din stationära dator.

Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man köper en dator Toughbook

Relaterade artiklar


 • hur man startar en CD vid uppstart
 • Hur man testar video-RAM
 • hur man byter en fläkt
 • hur man justera storleken på en LCD-desktop
 • Mini-PCI-kort installationsinstruktioner
 • hur man skapar en xp pro bootbar USB
 • hur du tar bort alla filer från en dator
 • vad är en minidator?
 • hur man spelar in satellit-tv på en Mac
 • hur man installerar en diskettenhet i nya Vista maskin