Dator > hur man öppnar flash-enhet

 • hur man öppnar flash-enhet


 • Flash-enheter har varit en välsignelse för att dela data. Deras stora lagringskapacitet, snabb lastning och lossning av filer, och deras petite storlek gör dem idealiska för att genomföra viktiga filer på din person. Men dessa små underverk är inte bra om du är osäker på hur man öppnar enheten för att se de filer som du har lagt på den. Lyckligtvis är processen snabb och enkel på Windows, Mac och Linux-operativsystem

  Öppna ett flashminne i Windows


  1.
  Sätt in flash-enheten i en ledig USB-port på datorn. Windows kommer att dyka upp ett fönster som ger dig en lista över saker du kan göra med din nyinförda flash-enhet. Välj alternativet "Öppna filer du vill visa mappar" och klicka sedan på "OK". Detta kommer att dyka upp ett fönster med en lista över alla filer som du har laddat på flash-enheten. Snabbt och enkelt, eller hur? Men om det fönstret inte dyker upp?
  2.
  Ta fram "Den här datorn". Klicka på "Start" och klicka sedan på "Den här datorn. " Detta kommer att visa en lista över alla enheter som du har tillgängliga på ditt system, alla märkta med en enda bokstav som "C" eller "D" Den primära enheten kommer att fylla de första platsen, C, med en sekundär hårddisk eller CD /DVD-enheter som transporterar efterföljande bokstäver i alfabetet. Flash-enheten kommer normalt att visas efter att din CD /DVD-enheter, och kommer ofta märkas med namnet på tillverkaren av att flash-enhet (om du inte har ändrat namnet till något mer personligt).
  3.
  Dubbelklicka på flash-enheten under "Den här datorn. " Detta kommer att visa dig innehållet på flash-enheten och tillåter dig att arbeta med dina filer.

  Öppna ett minne i Mac /Linux


  1.
  In flash-enheten i en ledig USB-port på datorn.
  2.
  Hitta på ikonen för din nyinförda flash-enhet på skrivbordet. Macintosh och Linux-operativsystem dela på samma morfar: Unix. Detta gör processen för att öppna flash-filer under dessa två operativsystem nästan identiska. När du sätter i en flash-enhet till USB-porten på ditt system, kommer operativsystemet att placera en ikon för enheten direkt på skrivbordet. Du kan också hitta flash-enheten om du har en fil navigering fönster öppet. Det kommer att ligga i den vänstra rutan i fönstret, och kommer att ha samma namn som den ikon på skrivbordet. Detta namn kommer vanligtvis vara namnet på tillverkaren av din flash-enhet (om inte, som tidigare nämnts, har du ändrat namnet själv).
  3.
  Dubbelklicka på ikonen för flash-enhet. Då öppnas ett fönster som visar filerna som finns på din flash-enhet. Du kan nu arbeta med dem som vanligt.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man byter en mac lösenord

Relaterade artiklar


 • hur man gör mer utrymme för en hårddisk genom att ta bort diskettenheten
 • hur man installerar en 160 GB hårddisk på en hp pavilion
 • hur man fixar en bakgrundsbelysning för LCD
 • hur du aktiverar Bluetooth i XP
 • Lägga till en processor
 • hur du kontrollerar om min blixt driva fortfarande har uppgifter om det
 • hur man rengör kontakterna batteri för bärbar dator
 • Hur konvertera PS2 mus till usb
 • hur man ställer SBC globala dsl
 • hur man startar upp från D-enhet