Dator > hur man bygger en dator för $ 300

 • hur man bygger en dator för $ 300


 • Om du behöver en dator kvalitet men som inte har mycket pengar, bygga din egen dator kan vara ett utmärkt sätt att få precis vad du behöver till ett överkomligt pris. Även om du har endast 300 $ att spendera, kan du köpa de objekt du behöver för att bygga en kvalitet dator. Datorn du skapar är kanske inte den snabbaste runt, men det borde vara mer än tillräcklig för grundläggande webbsurfande och e-postprogram

  Du behöver:. .
  Datorväska
  Moderkort.
  Minne.
  Hårddisk.
  DVD-enhet.


  1.
  Leta efter shopping platser och forum på Internet. Det finns ett antal mycket forum som enbart handlar om att hjälpa människor att hitta dator-erbjudanden och du kanske kan spara mycket pengar genom att titta på erbjudandena på de komponenter som du behöver.
  2.

  Fråga dina kompisar och kollegor om de har någon dator de behöver för att bli av med. Om en kollega har misslyckats dator, kan du ta bort komponenter från den datorn och använder det gäller att bygga din egen dator. Annars hålla ett öga på erbjudandena för datorlådor, som ofta säljs för så lite som $ 20 to $ 30.
  3.
  Välj ett moderkort som kombinerar kvalitet och värde. Du kanske kan hitta en klarering moderkort som är mycket bra men som inte innehåller den senaste tekniken. Om du bara behöver en grundläggande dator, behöver du inte ha en supersnabb processor, så dessa fynd moderkort kan vara en bra affär. Sätt moderkortet i fallet och fäst den ordentligt.
  4.
  Leta efter försäljning på minnesmoduler på ditt lokala BIG-box butik eller en Internet-återförsäljare. Du kan bestämma hur mycket minne ditt moderkort stödjer genom att besöka webbplatsen för tillverkaren av moderkortet. För att installera minne, lokalisera minnesplatser på moderkortet, tryck ner den vita klämmorna och tryck ner minnesmodulen tills den snäpper på plats. Se de vita klämmorna komma upp för att hålla modulen på plats.
  5.
  Välj ett bra hårddisk, men shoppa runt för bästa priset. Hårddisken har sjunkit, så du bör kunna hitta en med bra lagringskapacitet för mindre än $ 50. Sätt in hårddisken i viken, säkra den med skruvar och anslut kablarna till baksidan av enheten och moderkortet.
  6.
  Kolla priserna på dvd-brännare och kontrollera att de passar din budget. Priserna på brännare har sjunkit en hel del, och du kan även kunna hitta en på avslut på din lokala elektronik butik. Om en DVD-brännare är fortfarande för dyrt, borde en vanlig DVD-ROM-enhet du tillbaka mindre än $ 20. Skjut DVD enheten i facket, fäst det med skruvarna och anslut kablarna till baksidan av enheten och att systemets moderkort.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man ansluta direkt till en annan dator

Relaterade artiklar


 • hur man tvinga fram en skiva ur en MacBook
 • hur man fixar en bärbar hårddisk
 • hur du sparar en presentation till en flash-enhet
 • hur man öppnar en Fujitsu laptop
 • hur man hittar filer skrivardrivrutin
 • felsökning av en Mac-dator med inget ljud
 • hur man startar utskriftshanteraren
 • hur du gör din dator snabbare kortare än fem minuter
 • Hur man laddar ner en hårddisk till DVD
 • hur man dumpa en dator och ladda fönster