hur du lagrar tryckta filer till en CD
Dator > hur du lagrar tryckta filer till en CD

 • hur du lagrar tryckta filer till en CD


 • Hårda kopior av viktiga dokument kan lätt förloras eller skadas, vilket är varför det är klokt att spara mjuka kopior av dessa dokument i händelse oönskade olyckor sker. Tryckt filer kan skannas och sparas på en CD för framtida användning med hjälp av en scanner. En scanner gör det enkelt att konvertera tryckta filer till ett digitalt format

  Du behöver:. .
  Scanner
  Scanner drivrutinen /installations-CD.
  Blank CD-R/RW.

  Skanna ett tryckt dokument


  1.
  Slå på datorn och skannern. Om skannern är ny, måste dess drivrutin som ska installeras för att fungera. Om det har installerats, vidare till Steg 2. Om inte, placera installations-CD i den optiska enheten (CD /DVD-ROM) för datorn och vänta på att programvaran starta automatiskt. Färdigställ installationen och starta om datorn.
  2.
  Öppna locket på skannern. Placera dokumentet som ska skannas vänd nedåt på glaset facket och se till att den är ordentligt på plats. Stäng locket för att täcka dokumentet.
  3.
  Starta bildläsaren. Ställ upplösningen till önskad kvalitet eller användning standardinställningen. Upplösningen är vanligtvis vid 200 till 400 dpi (dots per inch), ju högre upplösning, desto tydligare blir bilden. Du kan också justera storleken och färgerna i bilden, beroende på vilka funktioner av den skanner du använder.
  4.
  Klicka på "Preview" för att se att dokumentet är korrekt placerad. De flesta skannrar ger en försmak av den skannade bilden för användaren att se vad slutresultatet kommer att se ut.
  5.
  Välj "Scan" eller "Start Scan" för att påbörja skanningen. När skanningen är klar, den nyligen skannade bilden öppnas för dig. Spara den till en lokal enhet i datorn.

  Spara filen på en cd på Windows


  1.
  Placera en tom CD-R/RW i den optiska enheten eller cd-rom. Navigera till platsen av dina skannade bilder. Kopiera dem genom att högerklicka på filen och välja "Kopiera". Du kan även trycka "Ctrl + C" för att kopiera.
  2.
  Klicka på "Start" och sedan "Den här datorn. "Dubbelklicka på CD-enheten för att öppna. Högerklicka på en tom plats och välj" Klistra in ". Alternativt kan du trycka" Ctrl + V "för att klistra in.
  3.

  På den övre vänstra delen av skärmen, klicka på "Skriv de här filerna till CD. " Följ instruktionerna i "Skriv CD Wizard" och vänta på att bränningen är klar.

  Spara filen på en cd i Mac OS


  1.
  Placera cd i den optiska enheten och vänta på en ikon som heter "Untitled CD" visas på skrivbordet.
  2.

  Tryck på "Command"-tangenten, "Mellanslag" och "Option"-tangenten allt på samma gång för att öppna fönstret Sök. Leta efter den skannade filer som du måste spara till CD.
  3.
  Dra och släpp filerna från fönstret Sök till CD fönstret. Klicka på "Burn" och bekräfta processen


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:Inaktivera inbyggda ljud från awardbios

Relaterade artiklar


 • hur man minimerar riskerna för förlorad data resulterar i behovet av dataräddning
 • hur man gör med en pc batteri
 • hur du ansluter till en F-enhet
 • hur man använder iWork på IPAD
 • hur man kopierar på ett Memory Stick
 • hur packa upp en C-enheten
 • hur man installerar en SATA-hårddisk
 • fördelarna med PC-kort
 • hur man registrerar en Kindle utan Wi-Fi
 • dvd holografisk teknik