Dator > hur Apps Sync iPhone till IPAD

 • hur Apps Sync iPhone till IPAD


 • Med över 140. 000 apps som redan finns för iPhone och iPod Touch, många nya ägarna av Apple IPAD skiffer kommer utan tvekan redan har ett bibliotek med apps som de ackumulerade för användning på iPhone eller Touch. Lyckligtvis kan du synkronisera din iPhone apps till IPAD hjälp av iTunes. Här är hur

  Du behöver:. .
  En dator med iTunes
  iPhone eller iPod Touch.
  IPAD.
  En USB-kabeln för iPhone /iPod Touch och IPAD.


  1.
  Öppna iTunes
  Om du äger en iPhone eller iPod Touch, är chansen att du redan har ett aktivt iTunes-konto. Om du inte har iTunes kan du ladda ner den senaste versionen gratis från Apples webbplats länken som anges i avsnittet Resurser nedan.
  2.
  Säkerhetskopiera din iPhone /iPod Touch Apps
  Använd en USB connecter för att ansluta din iPhone eller iPod touch till datorn. iTunes kommer upptäcka att din iPod har anslutits, och kommer att lägga till en rad som heter "Devices" under ditt bibliotek och Store menyerna på vänster sida av iTunes. De anordningar kolumnen befolkar och det namn du har gett till din telefon eller Touch kommer att visas. Klicka på enhetens namn för att öppna din synkronisering alternativ och klicka på knappen Synkronisera i det nedre högra hörnet. Detta kommer att säkerhetskopiera alla dina program på iTunes. När synkroniseringen är klar kan du koppla din iPhone eller iPod Touch.
  3.
  Synkronisera din iPhone /iPod Touch Apps till IPAD
  Anslut nu IPAD på din dator. Denna gång IPAD kommer att dyka upp i iTunes menyn Enheter. Klicka på den och välj fliken Program. Du kan avmarkera alla program som du inte vill synkronisera med din iPad. Välj de objekt du vill synkronisera och klicka på knappen Synkronisera i det nedre högra hörnet. Din iPhone eller iPod Touch Apps kommer att synkroniseras till din iPad.
  4.
  Bestäm hur du vill se dina Apps
  När du har synkroniserat din iPhone eller iPod Touch apps till IPAD, kan du välja att köra dem i deras ursprungliga storlek (detta alternativ kommer att öppna upp en skärm om storleken på pekskärmen i ditt iPad) eller så kan du utöka programmet så att den passar din iPad skärm. Mest iPhone apps var utformade i minsta skärmupplösning krävs för att fungera väl i en iPhone stora skärmen, så genom att utvidga programmet för att passa 9. 7 tums skärm av IPAD, kan det hända att bildkvaliteten är offras. Lyckligtvis är utvecklare som arbetar redan för att skapa applikationer med en skärmupplösning som matchar iPads dimensioner. För nu får du välja vilken skärmstorlek som fungerar bäst för just ditt program.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur till återvinna förlorad data på din dator

Relaterade artiklar


 • hur man upptäcker en USB-kamera
 • Hur man testar video-RAM
 • delar av en robotarm
 • hur man hittar pc föraren fel
 • hur man installerar uppringt internet på en äldre bärbar dator
 • hur du formaterar USB-minne i DOS
 • hur man kan kontrollera hastigheten på en fläkt
 • hur du uppdaterar ett trådlöst kort i en dator
 • hur man fixar en Eee PC efter en dålig flash
 • hur man skall avgöra moderkortet på en bärbar dator