Dator > hemlagad stå bil laptop

 • hemlagad stå bil laptop


 • Smartphones har gjort det lättare att ta arbeta med er, men för människor som arbetar en hel del av sina fordon, blir en bärbar dator står i bilen en nödvändighet för att arbeta effektivt. De flesta bärbara står är konstruerade för att passa in i mugghållare i mittkonsolen. Kommer dock att designen i den här artikeln fungera i bilar utan konsoler eller kan tjäna som en work-around om du bara vill behålla konsolen och mugghållare intakt

  Material

  Du behöver två stycken metallrör för att bygga den arm som sträcker sig från baksätet och upp till ögonhöjd. Dessa bitar bör göras av 1/2-tums gängade stålrör och klippas så att de håller den bärbara datorn i ett läge som passar dig bäst. Vanligtvis den horisontella, kommer att vara ca 18 inches lång och det vertikala, kommer att vara ca 14 inches lång. För att slutföra arm, behöver du även en 1/2-tums stål fläns, två 1/2-tums 90-graders böjar stål, en 1/2-tums stål slut-Cap, några 1/2-tums brickor, en par 1/2-tums gummi O-ringar, en 1/2-tums mutter, en 1/4-tums bult och en 1/4-tums mutter. Montern att den bärbara datorn kommer att vila på är konstruerat av ett TV-ställ med två vridbara armar. Dessa finns tillgängliga på betydande hjälpmedel butiker. Att konstruera basen behöver du nog 1/2-tums plywood och 2-för-4s att bygga en låda som passar perfekt i den bakre passageraren foten bra.

  Construction

  Först bygga lådan av den 1/2-tums plywood och 2-för-4s. Montera flänsen i det övre vänstra hörnet av rutan och bifoga en av 90-graders böjar i det så att den öppna änden av armbågen pekar mot fordonets front. Fäst den horisontella rördel till denna armbåge och sedan lägga den slutliga armbågen till slutet av det horisontella röret så att öppningen pekar uppåt. Fäst det vertikala röret till andra armbågen. När du installerar detta i bilen bör den horisontella röret passar mellan din front och den främre passagerarsätet. Lägg en bit 2-gånger-4 under det horisontella röret för stabilisering.

  För att fästa TV: n står att det vertikala röret, först mäta hur långt ner du vill att TV står att glida. Markera denna punkt på röret och borra ett hål 1/4-tums genom röret på märket. Lägg en 1/4-tums bult genom hålet och fäst den på plats med bricka och mutter. Skjut ett par O-ringar över röret och arbeta ner dem på bulten. Dessa kommer att hålla TV-bänken gungar. Skjut TV står mot röret och arbeta den över O-ringar ner till bulten. Placera ett antal brickor över röret tills de är nästan i jämnhöjd med toppen av röret. Dra åt hela konfigurationen ner genom att trä 1/2-tums mutter över röret. Detta kommer att hålla TV-bänken från studsar.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:Hur vet jag om min C-enheten är ute?

Relaterade artiklar


 • FAQ på bärbara datorer
 • hur man kan formatera ett Memory Stick med ntfs
 • diy bärbara datorns tangentbord
 • hur man identifierar ett asus moderkort
 • hur du ställer in två stationära datorer i ett rum
 • hur du synkroniserar en flash-enhet
 • hur du kontrollerar om min blixt driva fortfarande har uppgifter om det
 • Hur berätta om en Intel-processor är låst?
 • hur du ställer in två skärmar till en stationär dator
 • hur man ansluter en MacBook till ett torn