Dator > Hur vet jag om min DVD-brännare kommer att bränna DL DVD?

 • Hur vet jag om min DVD-brännare kommer att bränna DL DVD?


 • Endast dator skivenheter med en speciellt utformad laser kommer att kunna bränna DL DVD-skivor. Även om alla dvd-enheten kommer att kunna läsa alla typer av DVD du slänger på den, kommer endast vissa enheter att kunna bränna datafiler till båda lager av data lagringsutrymme som är tillgängligt med en DL DVD. Kontrollera att ta reda på om din DVD-brännare har dessa funktioner kan göras på några sekunder
  1.
  Titta i instruktionsboken som var i originalförpackning med din DVD-brännare (om brännaren var köps separat). Om "DVD DL" visas under "kompatibelt format," din DVD-brännare kommer att bränna DL DVD.
  2.
  Titta i instruktionsboken som var i originalförpackning med datorn ( Om brännaren kom redan installerad vid tidpunkten för köpet). Om "DVD DL" visas under "kompatibelt format," din DVD-brännare kommer att bränna DL DVD.
  3.
  Titta på kanten av DVD-brännaren är skivfacket. Tryckt i tydlig text på DVD-brännaren i sig är alla de olika typer av funktioner den stöder. Om "DVD DL"-logotypen är på kanten av DVD-brännarens skivfacket, kan din enhet bränna DVD DL.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur gör jag slutföra en DVD + R?

Relaterade artiklar


 • Hur lägger jag till en DVD till min laptop?
 • hur man byter en Lexmark T640 fixeringsenhet
 • Hur vet jag om min C-enheten är ute?
 • hur man rengör din Acer 5050
 • hur reparera en gateway anteckningsbok LCD
 • hur man kan kontrollera RAM spänning i Windows
 • hur du lägger gb till en dator
 • hur du hittar den bästa netbook under 2010
 • hur man sätter ett grafikkort
 • hur man öppnar en Fujitsu laptop