Dator > Hur hämtar jag till min externa hårddisk?

 • Hur hämtar jag till min externa hårddisk?


 • Externa hårddiskar är portabla lagringsenheter som du kan bära med dig och använda på vilken dator som helst. De varierar i storlek och gör att du kan säkerhetskopiera dokument, musik, video och mycket mer. Denna funktion är praktisk om din dator kraschar, eller om du vill överföra filer från en dator till en annan. Eftersom externa hårddiskar är plattformsoberoende lagringsenheter kan du ladda upp filer från en Mac eller PC

  Du behöver:.
  Extern hårddisk
  . USB-eller FireWire-kabel.


  1.
  Placera din externa hårddisk på en plan yta och ansluter den till datorn med anslutningskabel som kommer med det. Vissa externa hårddiskar använder USB-kabel och andra använder en FireWire-kabel. Om du använder en FireWire-kabel, anslut den externa hårddisken till en FireWire-port på datorn. Om du använder en USB-kabel, anslut den externa hårddisken till en USB-port på datorn.
  2.
  Klicka på Windows "Start"-menyn och klicka på "Min Dator" för att starta Utforskaren. Du bör se din externa hårddisk upp som en bärbar hårddisk. Windows tilldelar även den en enhetsbokstav som J, K, D eller G, beroende på din dator. Om du använder en Mac bör du se din externa enhet anges som en bärbar hårddisk på skrivbordet.
  3.
  Dubbelklicka på din externa enheter portabel hårddisk att starta den. Du bör se innehållet uppladdat på enheten. För att ladda ner filer till din externa hårddisk, lokalisera dem från den plats du har dem på datorn och dra dem till den externa hårddisken fönster du startade.
  4.
  Alternativt kan du högerklicka klickar på filerna du vill ladda ner till din externa hårddisk och klicka på "Kopiera. "Högerklicka på den bärbara hårddisken fönster du startade och klicka på" Klistra in. "För att skapa en mapp på din externa hårddisk, högerklickar du i fönstret och välj" Nytt ". Klicka på" Skapa mapp "för att skapa en ny mapp. Name mappen vad du vill. ladda upp filer till den nya mappen, dubbelklicka på mappen för att starta den. Dra filer från din dator till den nya mappen.
  5.
  Stäng alla extern hårddisk fönster när du är klar laddar ner filer. Klicka på "Säker borttagning av maskinvara" ikonen i systemfältet bredvid klockan. Klicka på din externa hårddisk tilldelade brev och klicka på "Stop. " När du blir uppmanad kopplar bort den externa hårddisken från datorn. Om du använder en Mac, högerklicka på externa hårddiskar på skrivbordet och klicka på "Mata ut. " Koppla din externa hårddisk från datorn.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:vad är en tb i datatermer?

Relaterade artiklar


 • hur man uppgraderar minnet på en Toshiba Satellite
 • hur man skapar en virtuell diskettenhet
 • hur du ansluter laptop kablar
 • hur man demonterar en asus notebook
 • hur man reda på vilken typ av RAM min dator för att uppgradera
 • vad är en SanDisk adapter?
 • Hur gör jag lågnivåformat ett 8 GB Micro SDHC kort?
 • hur man identifierar USB 2.0-kablar
 • hur man hittar uppgifter som körs på en dator
 • Hur konvertera en startbar CD till USB Flash