Dator > Hur får jag mina hörlurar för att arbeta på min dator?

 • Hur får jag mina hörlurar för att arbeta på min dator?


 • Om du vill lyssna på ljudet från datorn i hörlurar i stället för ett högtalarsystem, kan du ansluta hörlurar till datorn. När hörlurarna är anslutna till en dator, högtalare blir tyst och alla ljud bara spelar i hörlurarna. Även om du inte har ett hörlursuttag på datorn kan du ansluta hörlurarna till högtalaren hamnen

  Du behöver:. .
  Computer
  Hörlurar.


  1.
  Titta på framsidan av datorn. De flesta datorer har ett hörlursuttag placerad på datorns framsida displayen (detta gäller för bärbara datorer). Men om du inte har ett hörlursuttag, bort högtalarkabeln rinner till högtalaren på baksidan av datorn.
  2.
  Anslut hörlursuttaget till hörlursuttaget (eller talaren hamn). Skjut domkraften helt att garantera en säker kabelanslutning.
  3.
  Dubbelklicka på högtalarikonen i det nedre högra hörnet av skrivbordet. Detta öppnar fönstret volymkontrollen.
  4.
  Bort markeringen vid samtliga fönster volymkontrollen.
  5.
  Spela upp ljud innehåll som du vill lyssna på. Du kan nu höra ljudet spelas i hörlurarna du har anslutit till datorn.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:Hur du tar ut batteriet i en Presario-notebook

Relaterade artiklar


 • olika typer av flash-enheter
 • information om trådlösa skrivare
 • hur man skall avgöra när du behöver hårddisk återhämtning
 • Hur lägger jag till en DVD till min laptop?
 • Hur läser jag ett SD / MMC på min laptop?
 • hur du skriver ut från din bärbara dator
 • hur kopiera till en flash-enhet
 • skillnader i PCI-platser
 • hur du säkerhetskopiera Word-filer på en flash-enhet
 • hur du formaterar en enhet i exFAT formatering i Windows 7