Dator > Dell Vostro laptop skärm problem

 • Dell Vostro laptop skärm problem


 • Dell Vostro bärbara serie har utformats för den mobila ekonomin databehandling, komplett med integrerad 10/100 Base T Ethernet och trådlös kapacitet med nVidia grafik alternativet för LCD-display. LCD-skärmen storleken på en Vostro laptop varierar från 14,1 inches till 17,1 inches. Problem med LCD-skärmen kan orsaka "blackout" eller problem video och kan åtgärdas genom att justera inställningarna, reservdelar eller reparation

  System Board Problem

  Dell Vostro laptop systemkomponenterna är nära tillverkas i höljet med spänningsregulator fungerar som en "router" för el till laptop komponenter (hårddisk , CPU, input /output enheter). Systemkortet fel kan orsaka att LCD-skärmen på den bärbara datorn att frysa eller sluta arbeta.

  Central Processing Unit

  Inuti Central Processing Unit är en video-RAM (Random Access Memory) rutin som gränssnitt med LCD-monitorn. Om CPU-chip inte fungerar, kommer det att orsaka videofunktionen på marker att flimra i början eller medan i Windows arbetet skärm. Programvara från Dells webbplats kan analysera komponenter och CPU-chip för funktionalitet och fel.

  Video Problem

  Video från LCD-panelen ibland kan bli otydlig eller rudimentära. Vostro har en uppsättning av video beteckningar som skiljer sig från den genomsnittliga Fönster färgpaletter i Windows XP eller Vista. Den första tumregel är att justera video inställningar i kontrollpanelen eller ladda ner video firmware uppdateringar för Vostro på Dells webbplats.

  Skadad LCD-skärm

  Olyckor kommer att hända med bärbara datorer. Tappa eller spilla en drink kan göra en bärbar dator värdelös, särskilt dess LCD-skärm. LCD-skärmar kan ersättas med den ursprungliga Dell artikelnummer för Vostro bärbara eller en tredje part LCD-skärmen. Om du har tillräckliga kunskaper i dator reparation kan du hämta den tekniska manualen för Vostro från Dells webbplats, vilket förklarar montering och dis-montering av LCD-skärmen från den bärbara datorn.

  Felaktig inverter

  funktion en inverter är att reglera spänningen från video bostadshuset på LCD-skärmen. Felaktig spänning kan orsaka fel på LCD-skärmen och orsaka problem bakgrundsbelysning utbrändhet. Omriktare kan ersättas genom att ta bort LCD från den bärbara datorn panelen och helt enkelt ta bort omriktaren montering och ersätta den med en ny församling.

  Solutions

  Vid köp, kommer den bärbara datorn med en bruksanvisning som förklarar grunderna om hur du använder datorn. De flesta problemen med Vostro laptop skärmen kan utredas genom att ladda ned tekniska guide för den bärbara datorn på Dells webbplats.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:Hur får jag bakgrundsbild på datorskärmar när jag har två skärmar?

Relaterade artiklar


 • hur du anpassar 8,9 Laptop Skin
 • hur man fokusera en Labtec PC-kamera
 • hur man byter tangentbord på en Toshiba satellit
 • hur du ansluter IPAD till en transportör
 • hur man minimerar marginaler på en bläckstråleskrivare
 • hur man använder en flash-enhet som en dator åtkomstnyckel
 • Hur ändrar jag RAM i min acer aspire?
 • hur man extraherar data från en 43-pin bärbar hårddisk
 • hur du skannar dokument med färg i Windows XP eller Vista
 • hur man bränner g filer på en CD