Dator > problem med SimpleTech

 • problem med SimpleTech


 • Om du har en SimpleTech SimpleDrive ansluten till din dator och du har problem med den externa hårddisken, kan det finnas flera skäl till varför det är fel. Felsökning din dator kan bidra till att utesluta vanliga problem och möjligheten att hårddisken kan vara defekt. Om du nyligen köpte enheten och misstänker att det är något fel med det, returnera den defekta enheten till SimpleTech eller återförsäljaren för en ersättare

  Inkompatibel USB-port problem

  SimpleTech SimpleDrive plug and play alternativ gör det enkelt för dig att ansluta enheten till datorn. Men du kan få problem om din dators USB (Universal Serial Bus) portar inte är förenliga med den externa hårddisken. Se till att dina portar är tillräckligt kraftfulla för att köra drevet. USB 2. 0-portar rekommenderas inte, men om du använder en äldre dator med 1. 0-portar, kommer hårddisken att fungera mycket långsammare eller så visas ett felmeddelande om att enheten inte är kompatibel med ditt system.

  Saknad Extern enhetsbeteckning

  Om du inte kan hitta SimpleTech externa hårddisken brev på skrivbordet efter att du har installerat drivrutinerna för enheten, är det möjligt att den externa enheten kan hänföras till en annan enhet. Ibland är hårddisken som tilldelats en nätverksenhet och du kan behöva manuellt ändra enhetens bokstav i Diskhantering.

  SimpleTech SimpleDrive felaktigt formaterad

  SimpleTech SimpleDrive normalt förformaterad för Windows NTFS (New Technology File System), men Mac-användare kan behöva kopiera backup programvara och formatera den externa hårddisken för FAT32 eller Mac OS för att kunna använda den externa enheten. Om den externa hårddisken inte är formaterad korrekt för ditt system, får den inte fungerar eller fungerar.

  Extern hårddisk Inaccessible

  Om du får ett felmeddelande som säger "Drive otillgängliga," den SimpleTech SimpleDrive får inte kunna läsa tjänsten område på tallrik. Om den externa hårddisken avger ett högt eller onormalt ljud, skulle detta kunna innebära enheten misslyckas. Testa enheten på en annan dator för att se om den fungerar. Annars kan den externa hårddisken: s yta är skadad.

  Byta en defekt hårddisk

  Du kan returnera en defekt hårddisk som är under garanti till SimpleTech. Tillverkaren kommer att byta ut enheten om förseglingen inte är bruten. Men om du bryter eller riva förseglingen på fall kommer alla garantianspråk inte godtas och enheten kommer att returneras till dig. SimpleTech accepterar bara du om du har ingått ett kommersiellt företag dataåterställning för att hämta viktiga data från den externa hårddisken och tätning som behövs för att brytas. Innan du returnerar den defekta enheten, måste du säkra en RMA (Return Merchandise Authorization) godkännandenummer från SimpleTech och lämna alla fakturor eller dokumentation om data återvinning bolagets tjänster.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man registrerar en Kindle utan Wi-Fi

Relaterade artiklar


 • hur man reda på hur mycket videominne är på din PC
 • hur du lägger upp bilder för virtuella frisyrer
 • hur man kopierar filer till en CD i XP
 • hur du ansluter en skrivare via USB till en D-Link router
 • hur man väljer offsite data backup-tjänster
 • hur du ansluter IPAD till en transportör
 • hur man rengör damm från en Intel P4 kylfläns
 • hur man uppgraderar en aspirera skrivbord strömkälla
 • hur man kan kontrollera RAM spänning i Windows
 • vad man ska göra för en kan inte ringa ut modem problem