Dator > hur man använder en mac som en telefon

 • hur man använder en mac som en telefon


 • Även Macintosh-datorn inte har någon direkt koppling till en telefonlinje, kan den användas som en telefon genom att ladda ner ett program som accepterar och ringa samtal. Dessa kommunikation program kan laddas ned från den officiella Apples webbplats finns i Downloads avsnittet och finns som shareware. Ett shareware-program har en begränsad fri rättegång som kräver att du köper en licensnyckel när provperioden går ut

  Du behöver:. .
  Internetanslutning
  Högtalare.
  Mikrofon.

  placera ett samtal med LoudHush


  1.
  Hämta LoudHush genom att klicka på länken i Resurs i den här artikeln och klicka på "Download" -knappen. Klicka på webbadressen fältet i din webbläsare, skriv "asterisk. org" och tryck på "Retur"-tangenten på tangentbordet.
  2.
  Klicka på "Start"-knappen i webbläsaren skärmen, och klicka på "Download Now!" -knappen. Leta upp din nedladdning mappen och dubbelklicka på "AsteriskNOW. iso" filen för att köra installationsguiden.
  3.
  Klicka på "Fortsätt" och följ anvisningarna på skärmen för att ställa in Asterisk konto . Öppna dina nedladdningar mappen och dubbelklicka på "LoudHush"-ikonen för att köra programmet.
  4.
  Ange ditt namn, asterisk server adress och telefonnummer. Klicka på "OK"-knappen för att slutföra inrättas. Anslut headsetet eller mikrofonen till "hörlurar" port på datorn.
  5.
  Klicka på "1" plus riktnummer och telefonnummer och klicka på "Ring"-knappen. Alternativt dubbelklicka på ett namn i ansökan adressbok till ringa ett samtal.
  6.
  Klicka på "Hang" för att koppla från samtal.

  placera ett samtal med Skype


  1.
  Öppna din webbläsare och klicka på URL-fältet. Skriv "skype. com" och tryck på "Retur"-tangenten.
  2.
  Klicka på "Ladda ner Skype nu!" knappen och öppna mappen Downloads. Dubbelklicka på "Skype. dmg" fil för att köra installationen setup.
  3.
  Dra "Skype"-ikonen till din "Program" mappen i Finder och dubbelklicka på "Skype"-ikonen för att köra programmet.
  4.
  Klicka på "Godkänn"-knappen och klicka på "Har du inget Skype-namn" för att sätta upp ett konto. Skriv in ett nytt konto namn, skapa ett lösenord och ange din e-postadress. Klicka på "Skapa" knappen när du har helt fyllt i formuläret.
  5.
  Klicka på rullgardinsmenyn bredvid "Land" och välj ditt land. Klicka på "Ja" för att importera dina kontakter i adressboken i Skype. Ange ditt fullständiga namn och telefonnummer och klicka på "Apply"-knappen.
  6.
  Klicka på den kontakt du vill ringa och klicka på telefonikon under sitt namn för att ringa .


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man kopierar på ett Memory Stick

Relaterade artiklar


 • Definitionen av Smart-UPS
 • hur man hittar en drivrutin Ethernet-kontroller
 • Lägga till en diskettenhet till en ny dator
 • hur kan jag formatera min iomega zip-disk?
 • hur man fixar verktyget Toshiba fingeravtryck i Windows 7
 • förteckning över iMac modeller
 • hur man ansluter en diskettenhet med flera kortplatser
 • hur du tar bort tidigare sökningar på en MacBook
 • hur man ansluter en DVI-kort till ett HD-skärm
 • hur man ansluter en analog videokamera till datorn