Dator > hur du tar bort ett objekt från en flash-enhet

 • hur du tar bort ett objekt från en flash-enhet


 • En flash-enhet är en liten, bärbar datalagring enhet som ansluts till en dator genom maskinens USB-port. När du behöver flytta filer från en dator till en annan i hemmet eller på kontoret, är en flash-enhet bekvämare än att bränna CD eller DVD eller släpa runt en stor extern hårddisk. Vanligtvis kan du bort ett objekt från en flash-enhet genom att ta bort det, som du skulle någon fil. Men ibland kan vissa filer inte samarbetade med din ta bort kommandon. Att veta lite mer om dina alternativ gör det enkelt att ta bort de eventuella objekt från en flash-enhet.

  Du behöver:.
  bläckstråleskrivare

  PC-användare


  1
  Sätt in flash-enheten i USB-porten på din dator. Dubbelklicka på "Den här datorn". Frekvensomriktaren kommer att dyka upp som "Flyttbar disk".
  2.
  Dubbelklicka på enheten. Ett fönster kommer att visa objekten på enheten. Högerklicka på det objekt du vill ta bort. En meny visas. Klicka på "Ta bort".
  3.
  Om ovanstående steg inte fungerar, måste du spara dina data till din dator och formatera om flashminnet. För att göra detta, klicka en gång på ett objekt som du vill behålla. Tryck och håll "Ctrl" och väljer sedan resten av de filer du vill behålla.
  4.
  Högerklicka på den markerade filen och välj "Klipp ut. " Högerklicka på skrivbordet och klicka på "Klistra in". Filerna kommer att falla på skrivbordet.
  5.
  Gå tillbaka till "Den här datorn"-fönstret. Högerklicka på flash-enheten och välj "Format". Detta kommer att radera något kvar på disken. Högerklicka på de filer du placeras på ditt skrivbord och välj "Klipp ut. " Gå tillbaka till din flash-enhet och välj "Klistra in". Filerna kommer att dyka upp på enheten.

  Mac-användare


  1.
  Sätt din flash-enhet till USB-porten på din dator. Det kommer att synas som en ikon på skrivbordet. Dubbelklicka på ikonen. Ett fönster öppnas och visar objekten på enheten.
  2.
  Klicka och håll på det objekt du vill ta bort och dra den till papperskorgen. Artikeln är nu i en flash-enhet. Vill radera objektet från din dator, välj "Finder" från huvudmenyn. Klicka på "Töm papperskorgen. "
  3.
  Om ovanstående steg inte fungerar, måste du spara dina data till din dator och radera flashminnet. För att göra detta, klicka en gång på ett objekt som du vill behålla. Tryck och håll "Apple"-tangenten (dvs på knappen med ikonen formad som ett äpple), välj sedan resten av de objekt som du vill behålla.
  4.
  Klicka och Dra de objekt på skrivbordet.
  5.
  Klicka på "Go" från baren på toppen av din skärm och välj "Verktyg". Dubbelklicka på "Skivverktyg". Ett fönster öppnas som visar alla enheter. Klicka på flash-enheten och välj "Radera". Klicka sedan på "Radera" på nästa skärm. Detta raderar allt på hårddisken. Markera de objekt du placeras på ditt skrivbord och dra dem tillbaka till flashminnet.

  Tips och varningar


 • Tom's Hardware Guide rekommenderar försiktighet vid användning av flashdiskar på jobbet , foto kiosker eller andra offentliga platser, eftersom de kan överföra virus till din hårddisk.

Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:Vilka är fördelarna med Tablet PC?

Relaterade artiklar


 • skrivarpatron problem
 • hur man installerar ett grafikkort
 • kan du installera iTunes på externa hårddiskar?
 • hur man bifoga flera SATA-hårddiskar
 • hur man installerar dubbla SATA-hårddiskar med XP
 • hur du justerar mängden fysiskt RAM-minne som används som video-RAM
 • Felsökning av en DVD-brännarprogram
 • hur man bränner g filer på en CD
 • Hur konvertera dynamisk disk till enkel disk
 • hur man gör den bärbara datorn fläkten tystare