Dator > hur du tar bort en P3 datorchip

 • hur du tar bort en P3 datorchip


 • Pentium III-processorer, även känd som PIII eller P3-processorer, finns i två helt olika format. Ett format liknar många andra processorer och pluggar direkt till datorns moderkort, medan den andra har en egen slot-till-adaptern chassi som ansluts till moderkortet vertikalt. Båda typerna av Pentium III processorer är lätt att ta bort från moderkortet, dock, och kan avlägsnas för byte eller uppgradering på några minuter

  Du behöver:.
  Platt skruvmejsel (omagnetiskt).

  Direkt Moderkort Installation


  1.
  Stäng av datorn där P3 processorn är installerad, koppla bort den från strömkällan. Tryck på strömbrytaren för att avlägsna någon makt som kan lagras i datorns system.
  2.
  Lägg datorns hölje på sidan med den vänstra sidopanelen uppåt. Ta bort tumskruvarna eller andra fästanordningar som håller panelen på plats, skjut tillbaka den och lyfta bort det i det enskilda fallet ta bort det. Placera panelen åt sidan.
  3.
  Dra ur kabeln till kylfläns fläkt till moderkortet. Beroende på kylflänsen som används, en separat fläkt får inte vara närvarande, om det inte finns någon fläkt, blir det ingen kabel vara frånkopplad
  4
  Leta låsning. . klipp som håller kylflänsen på plats, troligen passerar genom kylflänsen själv. Placera huvudet på din skruvmejsel i skåran på låsclipset och dra den åt sidan tills det låser. Ta försiktigt bort kylfläns och ställ den åt sidan.
  5.
  Lyft spaken som ligger bredvid processorn, dra den lite åt sidan vid behov för att den ska hävas. Processorn kan förskjutas något på plats när spaken har lyfts till fullo.
  6.
  Ta upp processor, i kanterna, lyfta den ur datorn fallet. En ny processor kan nu bli installerad, eller processorn kan användas för andra computing projekt.

  Vertikal Chassi Installation


  1.
  Stäng av datorn och ta bort dess sidopanelen på samma sätt som du skulle göra om du tar bort ett moderkort installerat Pentium III-processor.
  2.
  Koppla bort kylfläns fan strömkabel, som ansluts till datorns moderkort.
  3.
  Lokalisera de två låsklämmorna att säkra den vertikala chassit till sin port på moderkortet. Det bör finnas ett klipp på varje ände av chassit.
  4.
  Pressa låsklämmorna i, släppa P3 chassit. Lyft försiktigt ut den ur montering hamnen och den åt sidan.
  5.
  Skruva eller Klipp av kylfläns och fläkt som är anslutna till chassit enhet, att ställa dem åt sidan. Lyft låsspaken bredvid processorchipet och ta bort det som du skulle ett moderkort monterat-processor.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man sätter bilder från min dator till en CD

Relaterade artiklar


 • Hur kan jag ladda ner karaoke till dvd brännare?
 • hur man ansluter en linkys router till en VoIP
 • hur man bränner g filer på en CD
 • hur man ansluter en extern hårddisk till Vista
 • hur du tar bort en CD-spelare från en dator
 • hur du tar bort en cd-avbildning och ändra storlek på flash partitionen
 • hur man hittar rätt IPAD Tillbehör
 • förklaring av en dator moderkort elanslutning
 • kan du installera iTunes på externa hårddiskar?
 • hur du kör flera skärmar