Dator > hur du blir en dator distributör

 • hur du blir en dator distributör


 • Computer distributörer sälja datorer som de bygga eller köpa från grossister och andra företag. Dator distributörer kan sälja sina produkter online eller från en traditionell skyltfönster. Flera datortillverkare som Dell och Hewlett Packard erbjuder Value Added Reseller (VAR) program. Internet gör det enkelt att drop-fartyg datorsystem från grossister till kunder, vilket begränsar din på plats igen. Ett grundläggande krav för att bli distributör är att du skall vara en registrerad firma och få en försäljning licens.

  Du behöver:
  juridiskt registrerade firmanamn
  . Försäljning och användning skatt licens.
  Fungerande webbplats.

  Registrera ditt företag


  1.
  Bestäm hur du vill registrera ditt företag. Flera alternativ finns, däribland registrering som aktiebolag, enskild firma, handelsbolag eller bolag. Kontakta en advokat och revisor eller forskning skatt och personligt ansvar konsekvenser.
  2.
  Välj ett företagsnamn. Sök din statens registrerade företag databas för att säkerställa att firma inte redan är registrerad.
  3.
  slutföra en Internet-domännamn sök efter ditt företags namn. Detta hjälper inte bara varumärket ditt företag online men vissa återförsäljare program, som Hewlett Packard, kräver din e-domännamn som passar ditt företags namn.
  4.
  Fylla i de blanketter som krävs för att registrera ditt företag i ditt tillstånd. Skicka in blanketterna tillsammans med några avgifter.
  5.
  Kontakta Statens skatteintäkter enheten att begära en försäljning och användning skatt licens. Staten bedömer omsättningsskatt för detaljhandeln. Varje köp du måste innehålla moms. Den totala procentandelen varierar beroende på skick.

  Bygga relationer med grossister


  1.
  Bestäm hur du vill få de datorer du kommer att sälja. Du kan köpa kompletta system från ett grossistföretag, genom en VAR eller bygga din egen.
  2.
  Kontakta datorn grossisterna som Evertek eller OutletPC. Gå med i Facebook för sina återförsäljare program om det behövs. Grossister tillhandahålla kompletta system, delar och hake system.
  3.
  Kontakta företag som Hewlett-Packard och Dell att ta reda på sina program. Det finns ett ansökningsförfarande för att bli en auktoriserad återförsäljare.

  Bygga en online skyltfönster


  1.
  Bygg en handelsplats med kundvagn teknik där dina kunder kan bläddra dina produkter och köpa objekt.
  2.
  omfatta en metod för betalningshantering. Det enklaste sättet att komma igång är med PayPal. PayPal kommer att låta dina kunder betala med kreditkort.
  3.
  Bearbeta dina beställningar som krävs av de företag som du får från hårdvara. Till exempel, vissa företag drop-fartyg objekt direkt till din kund. Du samlar betalning, betala avsändaren och hålla vinsten.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:bästa kvalitet märken av bärbara LaserJet-skrivare

Relaterade artiklar


 • förteckning över laptop processorer
 • hur man ansluter en Samsung Bluetooth till en bärbar dator
 • den bästa skannrar för streckbilder
 • hur kopiera till en flash-enhet
 • hur man översätter en fil på en disk till en annan dator
 • vad man gör om en bläckpatron inte skriver ut?
 • Hur man använder en digital begrepp 5-i-1 kortläsare
 • hur man byter en fläkt
 • hur man köper ett trådlöst mus för bärbara datorer
 • hur man stack platt datorskärm