Dator > det bästa sättet att kyla en liten pc fall

 • det bästa sättet att kyla en liten pc fall


 • Tillräcklig kylning är en nödvändighet när det gäller att hålla en PC välskött. Datoranvändare som bygger mindre PC tornen har ibland svårt att hålla tornet vid en lämplig temperatur för att hålla innehållet från överhettning och bryta. Det finns flera lösningar på detta problem och för en datortekniker eller någon händig med datorer kan detta problem lösas på några minuter <. h2> Fläkt Drift I många fall kan en normal strömförsörjning för upp till sex fläktar genom hjälp av adapterkablar, känd som Moles kablar, faller av utbudet själva. Med en mindre PC torn och därför mindre utrymme, mindre fläktar behövs för att hålla ordentlig kylning, vilket också innebär extra ventilation. En normal dator har en rygg som innehåller många hål för att hjälpa till fansen att hålla ventilationen rör sig i och ut ur datorn. Under tider av användning, fansen sparka på och tryck in och ut luft i fallet när en viss temperatur är uppnådd.

  Installera små fläktar på baksidan av målet för ventilation är nödvändigt. Det finns fans som sträcker sig från 40 mm till 70 mm som är perfekt för att trycka luft i hela systemet. Montera varje fläkt på baksidan eller på sidan där de inte stör den PCI-kort och slots. Också ge fansen andrum i frisk luft utifrån. Det betyder att du måste undvika att sätta fläktar nära väggar eller andra hinder som inte låter för ordentlig ventilation.

  För att montera en fläkt, hitta skruven placerad i varje hörn av torget fläkten. Skruva fast fläkten i tornet och se till att den är säker och har en ingång-utgång kortplats bakom att flytta luft. Om det inte finns en plats, kan man skapas genom att borra hål bakom där fläkten är inställd att vistas. Nu kör kraftledning av fläkten till elnätet och koppla in den i motsvarande plats. Det enklaste sättet att hitta var den går är att leta efter styrman kontakten på utbudet i sig. (En som matchar slutet av fläkten tråd men måste hål istället för stift. ) När, slå på datorn och testa att fläktarna går vid normal drift.

  Underhåll Tips

  Efter lång tids användning, damm och andra partiklar kommer att byggas upp inne i tornet. En gång i månaden, öppna datorlådan och med en burk kondenserad luft från elektronikaffär, blås ut ärendet att ta bort dessa lösdrivande partiklar. Uppbyggnaden av dem kommer att få datorn att värma upp snabbare och även hålla värmen på hårdvaran, vilket kan orsaka ett överhettningsproblem.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man dumpa en dator och ladda fönster

Relaterade artiklar


 • hur man byter ett chip moderkort nätverk
 • hur man får den bästa kvaliteten på LCD-skärm
 • hur man använder en hemma scanner för dokumentskanning
 • hur man fixar blå skärm problem på en dator
 • Hur konvertera PS2 mus till usb
 • hur man klona en iBook-enhet
 • Hur komprimera en flash-enhet
 • hur man installerar ett trådlöst nätverkskort på en Mac
 • hur man installerar en SATA-enhet utan diskett
 • hur man väljer offsite data backup-tjänster