Dator > dator mikro paus övningar

  • dator mikro paus övningar


  • Med så många människor tillbringar så mycket tid att arbeta med datorer för både affärer och nöjen är det viktigt för dessa användare att ta regelbundna pauser för att bevara sin fysiska hälsa och mentala skärpan. Ta pauser kan förhindra allvarliga kroniska problem såsom karpaltunnelsyndrom, så det är i bästa intresse för arbetsgivare att bygga dessa korta pauser i sina anställdas arbetsdagar

    Signaling Breaks

    En av de svåraste delarna att införliva ergonomi på arbetsplatsen är att avgöra när mikro pauser kommer att vidtas. Varje arbetstagare är olika, och varje anställd kommer att använda en annan stil när du skriver, supertunn och använder datorn. Enkelt schemaläggning micro raster vid vissa tider under dagen kommer inte att tillgodose behoven hos varje arbetstagare, så många arbetsgivare använder mjukvara som automatiskt avgör när varje arbetstagare kan använda en paus. Dessa programpaket spår saker som den tid arbetstagaren varit du skriver eller använder musen, liksom mängden stretching göras av varje hand under den anställdes arbete. Genom att använda på skärmen varningar, signaler denna programvara arbetstagaren att det är dags för en kort paus. Dessa raster kan vara så kort som 30 sekunder eller så länge som ett par minuter, men de är viktiga för att upprätthålla både god hälsa och god produktivitet.

    Stretchövningar

    Stretching övningar är det perfekta sättet att förhindra karpaltunnelsyndrom och andra kroniska sjukdomar på arbetsplatsen. En av de mest effektiva mikro paus stretchingövningar är att sträcka ut fingrarna så långt som möjligt och sedan krypa dem fingrar tillbaka så långt som möjligt. Detta kommer att sträcka ut musklerna i fingrar och mildra eventuella stelhet som kan ha byggts upp under dagen. Dessa övningar kan utföras flera gånger om dagen, antingen vid bestämda intervall eller när arbetstagaren känner att han behöver en paus. Dessa mikroorganismer bryter behöver inte vara långa. Så få som 30 sekunder till en minut i ett finger stretching kan göra underverk för trötta händer.

    Shoulder Sträcker

    Axel sträckor kan också vara mycket fördelaktigt för upptagen arbetstagare, och det är viktigt att införliva dessa sträckor i den dagliga mikro raster. Med en axel sträcka, arbetstagare nå bakom ryggen med ena handen, placera den handen i mitten av ryggen. De håller då i armbågen med motsatt hand och sedan trycka armbågen mot baksidan av huvudet tills de känner en lätt dra.

    Chef Vippar

    Skriva och supertunn hela dagen kan innebära påfrestningar på halsen samt som på händer och axlar. Luta nacken åt sidan och sedan den andra kan minska denna stam. Helt enkelt luta huvudet åt sidan tills du känner din hals stretching och sedan föra huvudet bakåt till sin normala position. Sedan Luta till andra sidan. Upprepa sträcka sig flera gånger på båda sidor.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man byter en moderkort med xp

Relaterade artiklar


  • hur du ansluter IPAD till en transportör
  • hur man fixar fel utskriftshanteraren
  • hur man mäter för en extern hårddiskkabinett
  • vad är olika typer av skrivare?
  • hur man identifierar USB 2.0-kablar
  • hur man raderar spår från en cd
  • hur du berättar hur stor hårddisken är på din dator?
  • hur man uppgraderar en Toshiba DVD / RW-enhet
  • hur man återställer en Mac-dator enhet strömhantering
  • FAQ på bärbara datorer