Dator > HP laserskrivare problem med magasin 1

 • HP laserskrivare problem med magasin 1


 • HP LaserJet-skrivare är några av de mest tillförlitliga skrivare spottar ur tryckt material i bostäder och kontor. Även de brukar gå zippa längs utan problem, det finns tillfällen när du kommer stöta på problem-förmodligen när du har ett viktigt jobb att skriva ut. Ofta beror detta på fack 1 problem: pappersstopp matar flera sida eller kringgå fack 1 helt och hållet. De flesta av dessa problem beror på mellanlägget och rullarna som skickar papper längs pappersbanan, men felanvändning eller papper kan också vara orsaken.

  fack 1

  Fack 1 är det manuella inmatningsfacket. . Det kan utvidgas till att rymma rättsliga eller huvudboken papper eller förkortas för 8,5-tums med 11-tums brevpapper. Fack 1 är används oftast när man använder en papperstyp som är tyngre än 24-kilo, är större eller mindre än Letter, eller måste skickas rakt igenom skrivaren-kartong, etiketter eller 11 med 17

  papperet inte. Utfodring

  Om utskriften börjar och sedan uppehåll eftersom papperet inte matas från fack 1, kanske du inte har utsett fack 1 i det program du skriver ut från. Om du markerar och fack 1 valdes, kontrollera papper i fack 1 se till att det är rätt vikt, typ och storlek. Om skrivaren känner av att du har lagt vykort i fack 1 när den förväntade blankt papper, kommer det Mata inte papper för att skydda inre arbete från skador. Kontrollera att papperet har skjutits tillräckligt långt i fack 1 så att rullarna kan ta tag i den och mata den genom och att styrskenorna är ordentligt intryckta upp mot pappersbunten. Kontrollera att papper fastnar längs pappersbanan rensas.

  flera sidor Feed

  Detta problem kan uppstå på grund av en skrivare problem eller ett papper problem. Antingen mekanism som väljer ett pappersark-mellanlägget-är skadad eller utsliten eller rullarna som flyttar papperet längs är i behov av ersättare. Drar i för mycket papper kan också uppstå när det papper som antingen innehåller för mycket fukt, på grund av hög luftfuktighet, eller fastnar i varandra. Förvara papperet på rätt sätt i en torr och sval plats och fläkt eller skyttebana papperet innan du lägger den i fack 1.

  fel papperskälla

  pappersmatning från fack 1 när ett annat fack väntas sannolikt uppstår på grund av felanvändning. Kontrollera skrivarens egenskaper för att se om den manuella inmatningsfacket har valts av misstag. Om "Auto" valts i Skrivaregenskaper och det finns papper i fack 1, kommer skrivaren automatiskt dra den i. Håll Fack 1 tomt om du inte vill att skrivaren ska skriva ut på att särskilda papper eller ändra skrivarens egenskaper för att "Manual . "

  Oväntat Pappersstorlek

  Om skrivaren upptäcker ett annat pappersformat i Fack 1 än vad du har utsetts i det program du skriver ut från, slutar skrivaren att skriva. Den enkla lösningen på detta är att redigera skrivarens egenskaper i programmet-Word, Excel, Photoshop-för att återspegla den storlek och vikt på papperet. Du kan även ändra utskriftsläge för fack 1 på något istället för "Auto". En annan lösning är att byta från "First" till "kassett" i skrivarens kontrollpanel. Se skrivarens bruksanvisning eller besök på HP: s på instruktioner om hur man ska uppnå detta.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man ställer en usb controller till ett tangentbord och mus

Relaterade artiklar


 • hur du berättar hur stor hårddisken är på din dator?
 • hur man fixar en Dell-nätadapter
 • hur man installerar ett trådlöst nätverkskort på en Mac
 • hur man bifoga flera SATA-hårddiskar
 • hur man byter en mapp med en MacBook
 • felsökning av en Lexmark skrivare som inte skrivs ut med Vista
 • hur man kan anpassa en bredbildsskärm
 • hur man bygger en bootbar USB
 • Lägga till en USB-kort
 • hur du ansluter en skrivare via USB till en D-Link router