Dator > råd om att köpa en ny iMac

 • råd om att köpa en ny iMac


 • Apples introduktion av iMac-serien under 1998 markerade en vändpunkt i företagets historia. Den clunky beige plast fall användas med Macintosh-datorer fram till denna punkt ersattes av en strömlinjeformad fall i ljusa, tilltalande färger. Sedan dess har den iMac-serien produceras Innovativ design i kombination med kraftfulla datorer. För att du köper rätten iMac i rätt tid och till rätt pris, finns det flera saker att ta hänsyn till

  när du ska köpa

  Apple uppdaterar iMac-serien på en regelbunden basis. Uppdateringar sker i genomsnitt 221 dagar, enligt Mac Köpguide på MacRumors. Du bör sikta på att köpa iMac tidigt i produktcykeln, när Apple har precis släppt en ny linje. Undvik att göra en iMac köpa i slutet av produktcykeln --- Det är alltid bättre att vänta några månader på den nya modellen att komma ut. Apple tenderar att hålla iMac priser samma sak med uppdateringar, trots att de nya modellerna innehåller förbättrade funktioner, hastighet och minne.

  Brick-och murbruk eller online-butik

  överväga dina alternativ i fråga om var du vill köpa iMac. Köpa från en Apple Store eller en auktoriserad återförsäljare innebär att du oftast kommer att föra iMac hem samma dag. Köpa online kan ta längre tid på grund av sjöfart. Men om du lägger till extra funktioner till iMac, t. ex. en ökad hårddisk storlek eller extra RAM-minne (RAM), måste du beställa från nätbutiken.

  Skärmstorlek

  I oktober 202C Apple gjorde iMac levereras med 21-tums eller 27-tums bredbildsskärm. Vid fastställande av storleken på skärmen lämplig för dig, anser det utrymme du kommer att använda för datorn och hur du kommer att använda datorn. Individer som kommer att använda en iMac för arbete kommer att gynnas av en större skärm. Dessutom, om du tänker använda din dator för att visa filmer och andra medier en större skärm kan vara att föredra. Men den 27-tums iMac mycket stora, och kanske inte passar bra i mindre utrymmen.

  Configuration

  iMac-serien finns i fyra konfigurationer från nedre ändyta till högre slut. Bestäm vilken konfiguration som passar dina behov genom att tänka på dina datorer. Hastigheten på datorn, mängden RAM och storleken på hårddisken alla bli bättre på de dyrare konfigurationer.

  Specialerbjudanden

  Innan du köper en ny iMac, forskning se om det finns några specialerbjudanden du kan dra nytta av när du gör dina inköp. PCPrices innehåller en regelbundet uppdaterad förteckning över de priser som erbjuds av Apple och Apple återförsäljare samt eventuella erbjudanden som kan gälla för ditt köp.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man uppgraderar en laptop grafikkort

Relaterade artiklar


 • random access memory typer
 • definition av IC chip
 • hur du återvinner datorer och handdatorer
 • hur du ansluter två Apple-skärmar
 • hur man uppgradera en äldre dator
 • hur till vända på förenklade hitta genom Apple Remote Desktop
 • hur du ställer in två stationära datorer i ett rum
 • hur du uppgraderar mikroprocessorer
 • hur man fixar läsbarhet på USB-enheter
 • hur man identifierar dvd inspelningsformat