Dator > krävs för att köpa en bärbar dator för högskolan

 • krävs för att köpa en bärbar dator för högskolan


 • När fler och fler college och klasser universitet bli mer tekniskt inriktad (och en del även kräver bärbara datorer som en del av läroplanen) blir det allt mer kritisk för studenter att ha en bärbar dator till college. Med så många märken och modeller av bärbara datorer finns att köpa, kan det vara svårt att avgöra vad man ska köpa för en högskolestudent, särskilt om du inte vet så mycket om datorer.

  Vikt Överväganden

  Om en högskola Studenten bar henne bärbar dator runt vart hon än går, är det troligt att hon vill ha en dator som är så lätta som möjligt. Även extremt lätta bärbara datorer kan bli dyrt, beroende på hur länge det college student planerar att använda datorn, kan det vara värt den extra kostnad att köpa en lätt dator.

  Kostnadsöverväganden

  studenter som utför sina bärbara datorer överallt kan dra fördel av billig bärbar dator av flera skäl. Låg kostnad bärbara datorer är enklare att ersätta om de är trasiga, förlorade eller stulna. Låg kostnad bärbara datorer gör det också möjligt college student eller hans föräldrar (eller vem betalar räkningen för köp av datorn) för att få mer pengar att ägna sig åt andra skolavgifterna. Kan dock låg kostnad laptops inte kunna köra programvara som krävs på grund av deras hastighet nackdelar jämfört med dyra datorer.

  Kompatibilitet

  Några universitet och högskolor har program som använder vissa typer av datorer på grund av de specialiserade programvara som finns på dem. Till exempel kan ett universitet eller en högskola som erbjuder program i media design kräver studenterna att använda bärbara Mac-datorer på grund av medierna redigeringsprogram för Mac. Engineering eller högskolor och universitet kan kräva bärbara datorer som kör operativsystemet Windows så att eleverna kan använda tekniska program som ofta är skrivna för Windows operativsystem.

  Typer av anteckningar

  Om en student tar en massa handskrivna anteckningar, en tablett eller konvertibla bärbar dator kan vara ett bra val eftersom det tillåter henne att både typ och skriva på datorn, så att de kan tar anteckningar för en mängd olika klasser. Medan tablett eller konvertibla datorer kan vara till hjälp i en college miljö, är de ofta dyra jämfört med vanliga bärbara datorer.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man uppgraderar en intern hårddisk

Relaterade artiklar


 • hur du ändrar behörigheter på en Mac extern hårddisk
 • hur till vända på förenklade hitta genom Apple Remote Desktop
 • hur du ställer hk funktionstangenter
 • hur man gör skärmen passar in i bildskärmen när du använder en dockningsstation
 • hur man hittar och tar bort datorn övervakning
 • hur man skapar en xp pro bootbar USB
 • hur du ställer in Time Machine på din Mac
 • hur man hittar de bästa visar pekskärmen
 • kan du byta bara din laptop-skärmen om den spricker?
 • kan du säkerhetskopiera program till externa hårddiskar?