Dator > kommer en AirCard arbeta med en trådlös router?

 • kommer en AirCard arbeta med en trådlös router?


 • Aircards är en typ av trådlös adapter som gjorts för mobila datorer (bärbara datorer), som gör bredbandsanslutning till Internet via mobila datatjänster. Denna moderna teknik kan användare med mobila enheter för tillgång till Internet överallt inom deras cellulära transportörens utbud, ett steg som har revolutionerat mobila datorer. Aircards möjliggöra mobila datoranvändare att nå Internet utan till förmån för en Wi-Fi-hotspot eller trådlös åtkomstpunkt, och har hjälpt dem på landsbygden för att slutligen ansluta till nätet.

  Du behöver:
  Data Recovery program

  Typer av Aircards

  Många mobiltelefoner fungerar som Aircards i den meningen att de kan få cellulära bredband signaler tillåter användare att komma åt. webben och sina e-postkonton direkt från sina mobiltelefoner. För att använda den här funktionen via din mobiltelefon, måste du se till att telefonen är bredband klar --- kontrollera din cellulära transportörens hemsida --- och du måste köpa en separat dataledning. Din cellulära transportören kommer troligen att ha differentierad prissättning modeller baserade på hur många uppgifter minuter du behöver.

  PC Aircards passar in i PC spåren på din bärbara dator och gör att du kan ansluta till Internet via din mobila data tjänster. Det finns många modeller av PC Aircards finns såsom ett standard kort och ett Express-kort. Precis som mobiltelefon bredband, måste du skaffa en separat data plan för din PC AirCard. När en AirCard och relaterade plan krävs installera AirCard till din PC-kortplats (eller Express-kortplats) på din bärbara dator och installera drivrutinerna som kom med luft kortet.

  USB Aircards ansluts direkt till USB-porten på din laptop eller PC. USB Aircards är skrymmande, men ger mer robust funktionalitet eftersom de kan utnyttjas av alla datorer med en USB-port. Som med mobiltelefon och PC AirCard bredbandsuppkoppling, en tillhörande data plan krävs via din mobila operatör.

  Air Card prestanda eftersom Aircards bygger på en cellulär teknik som är specifik för en tjänsteleverantör, inbegripet Sprint, Verizon eller AT T --- vilket är en väsentligt annorlunda teknik än vanliga Wi-Fi-teknik --- de inte kan ansluta till Internet via Wi-Fi hotspots eller trådlösa routrar. Men med en AirCard du inte behöver Wi-Fi-funktioner på grund av det större sammanhang utbud inneboende i cellulär teknik.

  Varning till detta är att Aircards generellt presterar mycket långsammare än ett trådbundet eller Wi- Fi-anslutning. Aircards kan nå hastigheter på upp till 14 Mbit /s på 3G-nät, medan kabel eller Wi-Fi-anslutningar fungerar i hastigheter många gånger snabbare.

  Förutom sämre prestanda, luft-kort är mottagliga för avbrutna förbindelser precis som alla mobiltelefon om du är under en bro, i en byggnad eller arbetar från ett område utanför mobilnätets leverantörens sortiment.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man väljer en skanner

Relaterade artiklar


 • hur du ställer in en skrivare spooler
 • hur du tar bort tidigare sökningar på en MacBook
 • hur man använder en flash-enhet som en dator åtkomstnyckel
 • hur man fixar en cd dörr
 • hur du kopierar PowerPoint-filer på en flash-enhet
 • hur man använder en MacBook kamera för bilder
 • Fakta om ersättning ink jetkassetter
 • hur du ändrar skärmen på en bärbar dator
 • hur man köper bärbara datorer datorer.
 • hur du kontrollerar om min blixt driva fortfarande har uppgifter om det