Dator > hur man installerar en pc headset

 • hur man installerar en pc headset


 • Internet kan du i kontakt med människor genom text, bilder och ljud. Du kan tala om ett chattrum, spela in och spela upp låtar att skicka till vänner, eller använda online telefon för att ringa mark linjer. Även om många bärbara och stationära datorer innehåller mikrofoner och högtalare som är användbara för samtal får mikrofoner plockar upp omgivningsbuller och högtalarna kan irritera dem som kan höra dig. Installera och använda ett headset kan förhindra dessa problem

  Installera


  1.
  Sätt headsetet i antingen USB-porten, som Windows automatiskt upptäcker, eller mikrofonen och hörlurarna uttagen på din dator. Du hittar dessa portar på framsidan eller baksidan av ditt system.
  2.
  Justera volymkontrollen på headsetet, om möjligt, så det är halvvägs mellan lägsta och högsta. Stäng av datorn högtalarna för att undvika rundgång.
  3.
  Ta på headsetet, vilket gör att den är placerad bekvämt över öronen. Placera mikrofonen antingen en tum framför munnen, eller närmare en sida, beroende på modell.
  4.
  Klicka på "Start" och gå till Kontrollpanelen för att visa sitt fönster. Dubbelklicka på "Ljud och ljudenheter" för att visa dialogrutan.
  5.
  Välj "Volym"-fliken och dra "Device Volume" reglaget till halvvägs. Kontrollera att "Mute" rutan är tom. Om det behövs, klicka på "Avancerat" knappen för att visa "Play Control" i dialogrutan och ytterligare justera volymen och högtalare balans.
  6.
  Välj "Audio"-fliken och klicka på rätt mikrofoningången i "Ljud Inspelning" dropdown. Leta efter namnet på ditt ljudkort ingång, om du använder MIC-uttaget, eller namnet på mikrofonen, om du använder en USB-port. Om ljud inte spelar in, välja olika alternativ. Upprepa processen för "Uppspelning av ljud" dropdown.
  7.
  Välj "Voice"-fliken och upprepa samma process för "Voice Uppspelning" och "Röstinspelning" dropdowns.

  8.
  Klicka på OK för att stänga dialogrutan och spara ändringarna.

  Test


  1.
  Klicka på "Start", "Alla program", "Tillbehör", "Entertainment" och slutligen "Ljudinspelaren" för att visa Ljudinspelaren dialogrutan.
  2.
  Välj "Record"-knappen och prata i mikrofonen i ca 10 sekunder. Din sett bör göra ojämna punkter visas på vågform linjen. Välj "Stop" knappen.
  3.
  Välj "Play"-knappen och lyssna på din röst. För bästa ljud, kan du behöva nytt justera volymen på headsetet eller genom "Ljud och ljudenheter" dialogrutan.

  tips och varningar


 • Detta förfarande som särskilt gäller för operativsystemet Windows XP men fungerar i allmänhet för alla versioner av Windows.
 • Om du använder en högre prisklasserna ljudkort eller högteknologiska headset, antingen kan komma med specialiserad mjukvara som ståtar med mer ljud än den inbyggda i Windows-verktyg. För att hitta dessa program, leta efter namnet på ditt ljudkort och headset som en ikon i fönstret Kontrollpanelen eller som mappar under "Start" och "Alla program. "

Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man konfigurerar en iMac kamera med Yahoo Messenger

Relaterade artiklar


 • hur gör bilder jag överföra på ett SD-chip från ett xD?
 • vad är syftet med masspektrometer?
 • Hewlett Packard scanjet installationshjälp
 • hur du tar bort en CD-ROM-enhet
 • hur man vet vilken partition har återhämtningen filer på en acer skrivbord
 • företaget använder för startbara flash-enheter
 • Skillnaderna mellan en förgreningsdosa & ett överspänningsskydd
 • hur man gör en föraren vista skrivare
 • rensar CMOS i Dells bärbara
 • fördelarna med två datorskärmar