Dator > hur man gör en backup extern hårddisk för under $ 20

 • hur man gör en backup extern hårddisk för under $ 20


 • Datorer idag föra oss så mycket i våra liv och levebröd som vi ofta har att ställa frågan: "Hur gjorde jag, eller kan jag vara utan en dator?" Många använder den för vardagliga aktiviteter, spel, titta på och göra videos samt allvarliga affärsprojekt. Dagens datorer till skillnad från deras inte alltför avlägsna släktingar från mindre än fyrtio år sedan, sport interna hårddiskar som innehåller alla bilder, dokument, videor, låtar och data som vi lagrat under år av användning. Vi driver våra datorer med total tro att vi kommer alltid att ha dem och de kommer aldrig svika oss. Tänk om, och så småningom när de misslyckas oss och deras är ett problem på hårddisken eller annan komponent och vi kan inte komma åt vår hårddisk. I denna artikel kommer vi att se hur lätt det är att göra en säkerhetskopia extern hårddisk för mindre än $ 20 US

  Du behöver:
  En aktuell dator, antingen bärbar eller bordsyta eller båda
  . En gammal dator eller tillgång till en kasserad dator.
  En extra hårddisk från den gamla datorn.
  En extern hårddisk Kit (värde:. $ 19
  95 (USA)).
  Philips-skruvmejsel.
  Tillgång till 120VAC eluttaget.
  En ledig USB-portalen om din nuvarande dator.


  1.
  Gå till en lokal dator butik som specialiserat sig på datortillbehör och bygg-din-egna delar. Köpa ett kit avsett för bostäder en hårddisk. De bör innehålla skal, stora nog att rymma alla storlekar hårddisk, en USB-kabel och nätsladd. Det kan också ha en monter för att göra den externa enheten sitta upp på skrivbordet. CompUSA, Radio Shack, Best Buy och Fry Electronics är bra källor. Jag fick min här i Atlanta från mikrosekunder på Roswell Road.
  2.
  Ta en gammal dator, skrivbord helst, och öppna upp de sidor av den CPU-enhet, torn, hjärna eller vad du kallar det. Vanligtvis skruvarna på baksidan av datorn är Philips-skruvar. När du tar bort de två locken, utsätta "guts" på datorn, bör du hitta hårddisken (s) som ligger och monterad mot framsidan av tornet. De skulle monteras med minst två Philips-skruvar på varje sida. Efter att ta bort skruvarna, helt enkelt Skjut hårddisken baklänges, noga med att hantera hårddisken på ett sådant sätt att du kan säkert ta bort flatkabeln (bred grå eller blå kabel) och att kontakten från baksidan av hårddisken.

  3.
  Nu tar den externa hårddisken kit och öppna skalet. Skjut bara hårddisken i skalet med baksidan av enheten mot dig. Ta del av tre huvudområden i baksidan av enheten. Det är portalen för kontakt och portal för bandkabel och, oftast i mellan dessa två portaler kommer att vara en liten "jumper" som kan vara vit eller svart färg. Att kontakten kan vara viktigt om ni planerar att göra denna externa hårddisk en "Master" eller en "slav. " A Master enhet skulle vara för datorer som behöver det för att starta och köra de grundläggande funktionerna i datorn . En slav är den typiska användningen av den externa hårddisken, vilket betyder att det är underordnat Master enhet och inte ses av det inre arbetet i datorn för dess grundläggande funktioner. I de flesta fall kan du lämna kontakten ensam, men du vill inte ta bort den eftersom det kan förbjuda korrekt användning av enheten.
  4.
  Anslut nya bandkabeln från framsidan slöja av den externa hårddisken kit på baksidan av hårddisken. Var särskilt försiktig att följa "knappat" uttaget på hårddisken så att du inte råkar böja eller missar ett inlägg. Gör samma sak för elkontakten.
  5.
  Vid denna tid ansluter kåpan med den externa hårddisken skal och säkra med de två Philips-head skruvar. När skruvarna är på plats, bara att ansluta stickproppen i vägguttaget och den andra änden på framsidan av den externa hårddisken. Det kan ha en speciell knappat slut på sladden så att den bara kan gå på ett sätt. Tvinga inte det som det kan skada användning av frekvensomriktaren
  6
  Ta medföljande USB-kabeln och koppla in den externa enheten -. . Finns särskilda slut-och anslut den andra änden till USB-porten på din bärbara eller stationära dator. Satsen levereras vanligtvis med ett stativ som säkert att montera din nya externa hårddisk på skrivbordet.
  7.
  Slå på den externa hårddisken och titta på om den röda lampan tänds. Det säger dig helt enkelt att enheten har ström. När datorn är igång och den externa enheten är ansluten till datorn och är makt upp, den röda LED kommer att ändras från rött till grönt. Vid denna tid, kommer Microsoft programvara automatiskt att känna igen den nya hårddisken och söka tillstånd för att titta på dess innehåll. Denna process borde verkligen ta mindre än en timme och spara hundratals dollar över att köpa en separat hårddisk. -Beroende på den tänkta storleken

  tips och varningar


 • Säkerhetskopiera din dator så fort som möjligt till din nya externa hårddisk.
 • Se till att uppdatera den externa hårddisken med alla nya bilder och dokument du kan generera.
 • Koppla din externa hårddisk och ta den med dig när du besöker eller byta till en annan dator.
 • Om du gillar den här artikeln, tacka mig med ett bra betyg. Om inte, var glad ändå!
 • Håll den externa hårddisken från direkt solljus och dammiga miljöer.
 • stänga av den externa hårddisken när den inte används som det kan bli överhettad om kvar för länge.
 • jagf du inte gillar den här artikeln, vara glad ändå!

Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man fixar USB-minne med låga nivå format

Relaterade artiklar


 • hur man radera en dators C-enheten
 • hur du kontrollerar om RAM fungerar
 • Toshiba laptop installationsanvisningar
 • Avinstallera en drivrutin TV-tuner
 • hur du formaterar en Windows 7-dator
 • Hur får man en dator att känna igen talare
 • hur du överför musik från en CD-skiva till en diskett
 • typer av dator papper
 • roll av datorer inom medicinsk teknik labb
 • hur man identifierar en High Speed USB-portar enhetshanteraren