Dator > hur man får internet på en bärbar dator när du reser

 • hur man får internet på en bärbar dator när du reser


 • Med en bärbar dator ger dig en enorm flexibilitet när du reser, eftersom du kan ta alla dina dokument, bilder, musikfiler, och allt annat som lagras på din dator tillsammans med dig. Och med det växande antalet Internet caféer och hotell med tillgång till Internet, är det lätt att stanna online under resan, särskilt om du har en bärbar dator. Trådlöst internet finns tillgängligt i de flesta flygplatser i dessa dagar, och du kan även få tillgång till Internet i luften på vissa flygningar. Vare sig du är på en affärsresa, familjesemester eller romantisk semester, är det enkelt att hålla kontakten om du har en bärbar dator.

  Du behöver:
  Laptop
  . Resor guidebok.
  Trådlösa kortet.
  WLAN hårdvara.

  anvisningar


  1.
  Forskning anslutningsmöjligheter innan du reser. Samtidigt som Internet är allmänt tillgänglig i de flesta städer och förorter dessa dagar, bör du kontrollera tillgänglighet-särskilt om du ska till ett utvecklingsland eller ett landsbygdsområde. Kontrollera med den plats du bor, oavsett om det är ett hotell, vandrarhem eller privata hem, för att kontrollera att det finns tillgång till Internet. Konsultera en resa guidebok om platsen du ska se om kaféer och restauranger med trådlösa anslutningar är vanliga. Folkbibliotek har ofta fri tillgång till Internet också.
  2.
  Se till att din bärbara dator är Internet-förberedd. Kontrollera att det trådlösa kortet och Ethernet-uttaget fungerar korrekt. Kontrollera med din nuvarande internetleverantör för att se om det finns något sätt att använda ditt konto när du reser eller om det finns några partnerskap eller behandlar andra leverantörer som du kan dra nytta av. Du kan också köpa WLAN hårdvara, en extern bifogad fil som skapar ditt eget trådlösa signalen.
  3.
  Ta din bärbara dator med dig när du planerar att använda Internet. De flesta bärbara datorer i dag kommer med trådlösa kort som kommer att upptäcka en trådlös signalen överallt. Du behöver vanligen ett lösenord för att komma åt anslutningen-men inte alltid. Om du är på ett café, be personalen att ge dig lösenordet. Många ställen, däribland flygplatser, kräver en betalning för att använda den trådlösa anslutningen.
  4.
  För att få Internet via en fjärranslutning eller Ethernet-anslutning, ansluter telefonen ackord eller Ethernet-kabeln till din bärbara dator. Du måste konfigurera din Internet Protocol (TCP /IP) till anslutningen vid den lokalen. Även om många datorer göra detta automatiskt, andra inte. För att konfigurera dina Internet-protokollet manuellt, gå till Nätverksanslutningar och högerklicka klocka "Anslutning till lokalt nätverk. " Klicka på "Egenskaper" och "Internet Protocol (TCP /IP). " Matcha IP och DNS-adresser för just terminalen.

  Tips och varningar


 • Använd alltid nödvändiga försiktighetsåtgärder när du reser med en bärbar dator. Har aldrig lämna datorn obevakad och undvika högriskområden.
 • Om du använder en offentlig trådlös anslutning, vara medveten om att andra kanske kan snoka på dig.

Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur ta reda på om datorn är 32 bitars eller 64 bitars?

Relaterade artiklar


 • hur man väljer en hårddisk
 • Hur kontrollerar jag en CMOS för batteriladdning?
 • hur man installerar en extern nätverkskort i en bärbar dator från HP
 • Hur rättfärdiga köp av nya Apple IPAD
 • hur man klona en iBook-enhet
 • hur man använder högtalare Klipsch dator för en TV
 • hur man bygger och installera en dator
 • hur du tar bort dolda partitioner på en Seagate hårddisk
 • Hur berätta om din bärbara dator är registrerad
 • Kensington-lås instruktioner