Dator > hur man använder ett Hewlett-Packard webbkamera

 • hur man använder ett Hewlett-Packard webbkamera


 • Internet har skapat en mängd olika alternativ för kommunikation som inte var tillgänglig tidigare. En av de kommunikationsmetoder är videomeddelanden, där du kan ansluta med en annan person på en annan dator. Hewlett-Packard webbkamera underlättar video, kommunikation och ger ytterligare funktioner, t. ex. videoinspelning och ta bilder. För att kunna använda webbkamera, måste du väl ansluta den till datorn och lära dig instruktioner för varje egenskap

  Du behöver:.
  Liten Phillips-skruvmejsel.

  inställning och justering


  1.
  Skjut kameran klippet över kanten på bildskärmen och anslut USB-kabeln till en USB-uttaget på datorn . Med HP Webcam är en plug and play-enhet.
  2.
  Öppna Webcam fönstret genom att dubbelklicka på "Magic-i 3" och välja "Inställningar". Ett fönster med skjutreglage som styr inställningar som ljusstyrka, kontrast och färgmättnad kommer att visas på skärmen.
  3.
  Klicka på reglaget för inställning du vill justera och flytta den till vänster eller höger. Upprepa processen med de återstående WebCam-inställningar.

  Spela in video


  1.
  Tryck på "Record"-knappen. "Video Record" knappen längst till vänster av tre knappar på ovansidan av HP Webcam. Den "ArcSoft WebCam Companion" fönster öppnas på skärmen.
  2.
  Starta inspelningen genom att trycka på "Record"-knappen på kameran en gång till eller klicka på "Record Video" på skärmen.
  3.
  Stoppa inspelningen genom att trycka på "Record" knappen på Webcam eller genom att klicka på "Stop Recording" på skärmen.
  4.
  Välj hur du vill hantera ditt videoklipp genom att klicka på en av de tre alternativ som visas på skärmen när du stoppar inspelningen. Att välja "Skicka via e-post" gör videon en e-postbilaga, "Spara till disk" kommer att spara en kopia av din video till en valfri plats, "VideoImpression" öppnar ett videoredigeringsprogram som tillåter dig att göra ändringar på din video.

  videochatt


  1.
  Starta en videochatt genom att trycka på "HP Instant Chat"-knappen på webbkameran. Den "HP Instant Chat" knappen i mitten av de tre knapparna på kamerans ovansida.
  2.
  Välj chattprogram du vill använda från den "HP Instant chattknappen Setup"-fönstret. Med HP Webcam stöder AOL Instant Messenger, Windows Live Messenger, Yahoo Messenger och Skype.
  3.
  Se användarhandboken som medföljer chattprogram för instruktioner om att utföra en videochatt .

  Ta en bild


  1.
  Öppna ArcSoft WebCam Companion fönster genom att trycka på "Snapshot"-knappen på kameran. "Snapshot"-knappen längst till höger knapp av de tre knapparna på toppen av HP webbkamera.
  2.
  Ställ dig framför kameran. Titta på skärmen för att få en förhandstitt på vad bilden kommer att se ut.
  3.
  Tryck på "Snapshot"-knappen igen för att ta bilden. Alternativt kan du trycka på "Capture"-knappen på ArcSoft WebCam Companion fönster.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man skall avgöra grafikkort kompatibilitet med ett moderkort

Relaterade artiklar


 • hur du använder din LCD-TV som en datorskärm
 • hur man använder ett SOCOM-headsetet som en mikrofon på en bärbar dator
 • hur man fixar blå skärm problem på en dator
 • två typer av anordningar dator lagring
 • hur man byter en thinkpad hd
 • Hur du manuellt lägga till en skrivare på en Mac
 • hur man fixar min bärbara datorns skärm
 • hur man använder dubbla bildskärmar
 • hur du ändrar skärmen på en bärbar dator
 • hur man roterar en datorskärm 90 grader