Dator > hur du ställer in två skärmar till en stationär dator

 • hur du ställer in två skärmar till en stationär dator


 • För ivrig stationär dator-användare och har två datorskärmar ökar produktiviteten. Du övervaka e-post på en skärm och dokument typ på en annan utan att avbrytas av att behöva slå några nycklar och skärmar switch. Dubbla skärmar kanske bara spara sekunder, men för någon som tillbringar mycket tid på datorn, dessa sekunder lägga in minuter, vilket lägger till timmar. Dessutom, för människor som avskyr avbrott, hjälper dubbla datorer dem att behålla koncentrationen. Ställa upp två skärmar på en stationär dator, kräver dock lite teknisk installation. Lyckligtvis, om du vill dubbla monitorer på datorn, följ några riktlinjer

  Du behöver:.
  Andra grafikkort
  . Två bildskärmskablarna.

  anvisningar


  1.
  Om din stationära dator har bara en bildskärm, måste du installera en andra grafikkort . Om du redan har två hamnar, gå direkt till steg 4.
  2.
  Installera det nya grafikkortet. Varje dator levereras normalt med tomma vikar i baksidan av datorns hölje. Öppna fallet och ta bort en av vikens täcker med en skruvmejsel. Varje bay gör en komponent för att ansluta till datorns viktigaste moderkortet. Installera grafikkortet i en tom vik och fäst det med skruvarna som höll viken locket.
  3.
  Installera video-kort programvara så att datorn kan känna igen och använda den nya grafikkortet. Sätt och kör installations-CD som följer med varje grafikkort för att installera drivrutinerna för varje kort.
  4.
  Bifoga ditt monitorer till hårddisken genom att koppla skärmkablar i grafikkorten .
  5.
  Kontrollera att systemet kan identifiera både grafikkort. Gör detta genom att på nytt starta datorn. När datorn åter startar, klicka på "Start" i det nedre vänstra hörnet på skrivbordet. När Start-menyn öppnas klickar du på "Kontrollpanelen". När Kontrollpanelen öppnas, klicka på "Enhetshanteraren". När Enhetshanteraren öppnas klickar du på "Bildskärmskort". Du bör se båda grafikkorten under grafikkort. Om grafikkorten inte visar under grafikkort, betyder det inte datorn "ser" dem eller "vet" om de är där. Du måste stänga av datorn, installera om dem och koppla dem ordentligt i datorn viken. När du har säkerställt den säkra installationen av varje grafikkort, installera om installationsprogrammet. Om datorn fortfarande inte känner igen grafikkorten, måste du kontakta grafikkortet kundsupport.
  6.
  Öppna skrivbord menyn. Högerklicka på skrivbordet och välj "Egenskaper" från popup-menyn och sedan "Inställningar".
  7.
  Markera rutan "Utöka Windows skrivbordet till denna bildskärm" och sedan Klicka på "OK". Komplett detta för varje bildskärm som visar i menyn.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:beskrivning av en parallell krets

Relaterade artiklar


 • hur du kör två bildskärmar
 • rensar CMOS i Dells bärbara
 • hur man mäter för en extern hårddiskkabinett
 • två typer av anordningar dator lagring
 • hur man hittar hårddisken information för HP Pavilion
 • kommer att ersätta mobo fixa porten 9550 laptop?
 • hur man fixar ett kort i en Dell laptop nätsladd wire
 • hur man använder en flash-enhet som en dator åtkomstnyckel
 • hur man byter Compaq Presario LCD
 • Toshiba batteri för bärbar dator problem