Dator > effektiva sätt att köpa skrivare

 • effektiva sätt att köpa skrivare


 • Det finns en mängd olika skrivare tillgängliga för allmänheten, från billiga de som springer omkring $ 30 till top-of-the-line skrivare som gör mycket mer än att skriva. För att göra det bästa beslutet, bör du basera inköp av en skrivare på ditt specifika behov.

  Kvalitet och användning

  En av de viktigaste faktorerna att tänka på när du köper en skrivare är kvalitet. Om skrivaren inte ska användas mer än en gång i veckan, kanske du inte behöver en hög kvalitet skrivare. En större volym och ökad betydelse av de saker som skrivs ut kräver en högre kvalitet skrivare. Om en låg kvalitet eller billig skrivare är köpt, är det ofta inte ett hållbart som om du har köpt en $ 200 multifunktionell maskin. En billig skrivare inte heller kan utföra många av de funktioner som en dyr skrivare kan, inklusive dubbelsidig utskrift, fax, kopiering.

  Tillbehör

  Tänk på tillbehör skrivare när du gör inköp. Till exempel kan du köpa en billig skrivare som skriver ut både papper och bilder, men du måste även köpa en speciell typ av papper för att skriva ut bilderna, och detta är en extra kostnad. Titta även på färgen som kommer att behövas. En billig skrivare ofta kräver kända varumärken bläck, som kan kosta upp till och ibland även överstiga $ 72 med varje refill. När du köper en dyrare skrivare, dock kan det hända att skrivaren har skapats med ett mindre specifik design när det gäller bläck och kan ta emot off-märke och billigare bläck. I så fall kan du spendera mera pengar i förskott, men kommer att spara pengar på bläckpatronerna i det långa loppet

  . Pris: Försäljning och garantier

  Priset för skrivaren är en bra indikation på kapaciteten hos skrivare. Om det är det billigaste skrivaren på hyllan, kommer det förmodligen inte göra annat än skriva. Den dyrare skrivare har ytterligare funktioner, såsom fax och kopiering, fragmentering och låg bläck upptäcka. När du hittar den skrivare som du tror bäst passar dina behov, titta noga för försäljning. Skrivare går ofta att köpa, eftersom de är stora objekt att butiken är i ständigt behov av att ersätta med ny teknik. Den stora försäljningen datum, t. ex. dagen efter Thanksgiving och runt påsk och jul, kan skrivaren så mycket som 75 procent mindre än det ursprungliga priset. Garantier lägga till priset på skrivaren, men är en bra idé bara för att en skrivare är en investering. Om skrivaren raster får garantin täcka kostnaden för att ersätta skrivaren och bespara dig besväret att köpa en annan.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man hittar hårddisken information för HP Pavilion

Relaterade artiklar


 • hur man ställer in en server på en dator
 • hur kan jag formatera min iomega zip-disk?
 • hur man skapar en speglad enhet
 • hur man använder en dator i en varm miljö
 • hur man byter en CMOS batteri med 4 AA-batterier
 • hur du ansluter datorn till en DirecTV DVR
 • hur att automatiskt detektera ett grafikkort
 • hur till vända på multimedia tangenter på ett tangentbord
 • föreskrifter om datorn bortskaffande
 • Hur får man en bärbar dator att känna igen en CD-brännare