Dator > diy bil laptop fästen

 • diy bil laptop fästen


 • Det finns flera sätt att bygga en bärbar dator står för ditt fordon. De flesta tutorials beskriva uppbyggnaden av ett PVC-stativ som passar i mittkonsolen kopp innehavaren av fordonet. Men om du inte har en medelväg mugghållare eller vill behålla din, kan du bygga en monter som ansluts till en bas i baksätet. Stativet sträcker sig till framsätet med en horisontell arm som vilar mellan konsolen och det främre passagerarsätet. Den bärbara datorn vilar sedan på en vertikal montering bifogas detta horisontella armen.

  Du behöver:.
  Skruvmejsel

  Material

  För att bygga montern behöver du två stycken av pre-gängade 1/2-tums stålröret skär längden du behovet av horisontella och vertikala vapen i bilen, två 90-graders 1/2-tums armbågar, en 1/2-tums stål fläns och gavel, några 1/2-tums brickor och en låda med gummi O-ringar. Att bygga den bärbara datorn montera behöver du en gammal TV-ställ som har två svängbara armar och är utformad för att hänga en tv från väggen. Du behöver också några 1/2-tums plywood och 1-tum för 3-tums timmer för att bygga basen.

  Konstruktion

  Först måste du bygga en låda av plywood och 1-tum för 3-tums timmer att passa i foten väl de bakre passagerarsidan säte i ditt fordon. Anledningen till bygga en låda är att tillhandahålla en bas för montern och undvika att borra hål i golvet på fordonet. Storleken på rutan beror på fordonet och storleken på passagerarsidan foten bra. Montera flänsen i botten, fäst ett av armbågarna till den och ansluta en bit stålrör klippas så att det sträcker sig till den punkt där du vill att datorn stå att vila. Fäst den andra armbågen i slutet av detta röret så att den pekar uppåt och bifoga en andra rörlängd som sträcker sig till den höjd du vill att stå. Detta bör vara ca 18 inches.

  Det kommer att bli lättare att göra allt detta arbete utanför bilen. När man satt allt tillbaka, läge, det horisontella röret så att det sträcker sig till fordonets front mellan det främre passagerarsätet och konsolen. Placera en kloss av 1-tum för 3-tums virke under det horisontella röret för extra stabilitet. Mät hur långt ner i TV-bänken kommer att sitta på det vertikala röret. Borra ett hål genom röret strax under botten av TV-bänken. Sätt en bult genom det här hålet och brickor använda och en mutter för att fästa bulten på plats. Skjut några O-ringar över det vertikala röret ovanför bulten för att hålla TV-bänken från svängbara. Placera TV: n stå över det vertikala röret så att den passar över O-ringarna. Lägg till så många brickor som behövs för att ta upp några extra utrymme mellan toppen av tv-hållaren och toppen av det vertikala röret och klämma ner allt med 1/2-inch gavel.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:roll av datorer inom medicinsk teknik labb

Relaterade artiklar


 • hur man ger liv åt en batteri för bärbar dator
 • cpu uppgraderingen tutorial
 • Vad är ett trådlöst nav eller adapter för en bärbar dator?
 • hur till återvinna ett SD-kort
 • hur man beräknar ytdensitet
 • Kensington-lås instruktioner
 • kan ett xD-minneskort överföras till en annan?
 • hur man reda ut och ansluta datorutrustning
 • hur man väljer ut ett grafikkort
 • FAQ på bärbara datorer