Dator > Toshiba laptop minnesproblem

 • Toshiba laptop minnesproblem


 • Toshiba är en av de mest populära märkena inom bärbara datorer, kända för att ge ett brett utbud av modeller av bärbara datorer för studenter, yrkesverksamma och alla andra som är starkt beroende av mobil teknik. Toshiba bärbara datorer, trots sin popularitet, är också upphov till problem, särskilt med deras minnesmoduler

  Problem

  Ett vanligt problem som upplevs av bärbara datorer från Toshiba är när enheterna plötsligt kraschar eller låser upp utan att genomgå några större ändringar i systemet. Många användare har klagat över att uppleva "Blue Screen of Death", som tjänar som indikator på den bärbara datorn kraschar och att minnet blir korrupt.

  Orsak

  medan bolaget har inte kunnat spåra den exakta Anledningen till den bärbara datorn minnesfel, de säger att orsaken till problemet är väckt av utomstående leverantörer av minnesmoduler. Bland de modeller som berörs av felet areTECRA S1; TECRA 9100, TECRA M1, Tecra M2, Satellit 2400, Satellit 2405, Satellit 1110, Satellit 1115, Satellite Pro M10, Satellite Pro M15, M30 Satellit, satellit M35, Portege R100, Portege M200 , Portege M205, Dynabook T5, Dynabook E6, Dynabook V7, Dynabook Satellite M10, Dynabook SS S7, Dynabook SS 2100, Dynabook E7, Dynabook V8, Dynabook V9, Dynabook VX1, och SS Dynabook M200.

  resolution

  Toshiba har undersökt problemet med minnesfel vara ett design fel, och som svar det som ett verktyg verktygsprogram som kan användas för att detektera om enheten är verkligen lider av en defekt modulen. Drabbade bärbara datorer kan skickas till bolagets reparatör och kommer att ha sagt minnesmodulen ersättas med en ny komponent.

  Andra frågor

  Bortsett från oväntat minnesfel, Toshiba laptops lider också enstaka kraschar och låsningar i synnerhet med Windows Vista . På grund av sin höga minneskrav, inbyggd i bärbara minnen inte tar hänsyn till operativsystemet på rätt sätt, vilket i sin tur kan leda till korruption. Den bästa lösningen på detta problem är att uppgradera bärbara RAM (vanligtvis från 2 GB till 4 GB) för att fungera normalt.

  Tips

  När du skickar en Toshiba laptop för minne reparation, rekommenderas det att enheten tas till företagets servicecenter eller dess lokala partner och dotterbolag, företaget erbjuder en livstidsgaranti på minnesmoduler, och partner reparationsverkstäder följa samma regler. På så sätt är kostnaderna för laptop reparation minskat, och samtidigt kommer det att genomgå professionella diagnostiska tester för att säkerställa optimal prestanda utan extra kostnad.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:Hur man säljer en laptop på ebay säkert

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter IPAD till en transportör
 • Definitionen av Smart-UPS
 • hur man använder ett Hewlett-Packard webbkamera
 • hur du kopierar bilder från en PC till en cd
 • hur man återställer extern hårddisk i Windows
 • hur man skapar en Toshiba skiva vista återhämtning på cd
 • hur man byter en DVD-enhet i en hp laptop
 • hur du ansluter datorn till en DirecTV DVR
 • cpu uppgraderingen tutorial
 • hur ta reda på när ipad har släppts