Dator > Mini-PCI-kort installationsinstruktioner

 • Mini-PCI-kort installationsinstruktioner


 • En mini PCI (Peripheral Component Interconnect) kort är en mindre version av en vanlig PCI-kort som skapats för att passa in i specialiserade fack inuti bärbara datorer eller till den bärbara datorn PCI-kortplatser. Mini PCI-kort-i dagens bärbara marknaden-används mest för att bärbara datorer kan ansluta trådlöst till Wi-Fi-accesspunkter (även kallade trådlösa hotspots) i syfte att nå Internet. De specialiserade fack som skapats för mini PCI-kort är på undersidan av den bärbara datorn skalen för att ge enkel ersättning, installation och uppgradering av mini PCI-kort.

  bort den gamla Mini PCI-kort

  När arbetet med byte PC eller laptop delar, alltid komma ihåg att rensa bort. ett område på ett bord eller en bänk där du har gott om utrymme att arbeta. Det hjälper också att ha en antistatisk matta där de kan placera den bärbara datorn så att eventuella överskott statisk elektricitet kan absorberas bort från kritiska kretsar av den bärbara datorn. Om du inte har en riktig antistatisk matta, sedan köpa ett antistatiskt armband och fast den andra änden till en bit metall i ditt skrivbord-detta kan vara en PC chassi eller närliggande lampa.

  Stäng av din bärbara dator i Windows genom att klicka på "Start" och sedan "Stäng". Koppla bort alla strömkällor och ta bort alla kringutrustning som skrivare och externa monitorer. När den bärbara datorn har stängts, stänger LCD-panelen och vänd den bärbara datorn över så att du möter botten. Baserat på din bärbara dator instruktionsboken, lokalisera mini PCI facket och ta bort lagring skruven.

  Ta bort PCI-panelen facket tillgång till exponera den nuvarande mini PCI-kort. Kortet sitter i en retention klipp på vardera sidan. Skjut platshållarna åt sidan och mini PCI-kortet ska visas. Försiktigt dra ut kontakten kabeln för kraftförsörjning från mini PCI-kort, ta bort mini PCI-kortet ur vägguttaget och ställ den åt sidan.

  Installera den nya Mini PCI-kort i Mini PCI Fack

  Ta bort den nya PCI-kortet ur skyddande antistatisk förpackning och sätt i nya Mini PCI-kortet i uttaget. Fäst kontakten kabeln för kraftförsörjning till mini-PCI-kortet och tryck ner kortet i mini PCI facket tills det klickar på plats.

  tillbaka PCI facket serviceluckan och dra åt lagring skruven. När du är nöjd vänder du på laptop över, koppla in nätsladden och slå på din bärbara dator.

  Följ din mini PCI-kort för att installera rätt drivrutiner.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur du säkerhetskopierar en laptop hdd

Relaterade artiklar


 • Hur man avgör om IPAD är rätt för dig
 • hur man bygger en superdator från tio st
 • hdd data återvinning verktyg för Windows
 • hur man ansluter en linkys router till en VoIP
 • hur man fixar ett kort i en Dell laptop nätsladd wire
 • hur man väljer dåliga krediter datorprogram finansiering
 • hur man uppgraderar en hårddisk: IDE till SATA
 • hur man köper ett trådlöst mus för bärbara datorer
 • hur man byter en fläkt Presario bärbar dator
 • hur du ska justera laptop effektlägen