FAT32 hårddisk partition indrivningsförfaranden
Dator > FAT32 hårddisk partition indrivningsförfaranden

 • FAT32 hårddisk partition indrivningsförfaranden


 • Partitionering hårddisken, formatera disken eller inrätta en dual-boot kräver koncentration och vissa detaljerade datorvana, så ett missöde är skyldig att hända då och då. Det första du bör göra är att inte gripas av panik. När du känner att du förlorat data, det bästa är att stanna och ta ett andetag och sedan leta efter lite hjälp

  Du behöver:
  Plast eller tråd buntband

  Data Recovery Services

  Det finns tegel och murbruk dator reparationsverkstäder som är specialiserade på dataräddning. Kolla annonser på översyn platser för butiker i ditt område. Var särskilt uppmärksam på de priser, eftersom det ofta finns ett påslag för Data Recovery Service jämfört med en typisk dator reparation. Det kan vara chockerande dyrt, men det finns värde i unreachable data också. Så om du har kritiskt viktig information som du plötsligt inte kan nå, ibland finns det inget pris som är för hög.

  Återställningskonsolen

  klassar Microsoft sin Knowledge Base-artikel beskriver Återställningskonsolen som en "avancerad nivå referens. " Det omfattar kommandorad gränssnitt som vissa användare kan vara obehagligt med, men det kan bidra till att lösa de vanligaste problemet med en sviktande hårddisk eller hårddiskpartition --- den skadade Master Boot Record. Konsolen går direkt från Windows XP-CD eller från själva datorn, om du valde att installera konsolen vid den tid du först lastas XP. Om du vill ange konsolen om den är förinstallerade, tryck på "F12" upprepade gånger när du startar upp datorn för att ange inställningar för boot val. Att köra det från CD sätter XP-installationen hårddisken i enheten och starta om datorn. Om du uppmanas att välja en boot läge, välj "starta från cd. " Återställningskonsolen kan hjälpa dig att kopiera eller flytta systemfiler, reparera Master Boot Record (MBR) eller aktivera och avaktivera tjänster som kan störa din start.

  Programvara från tredje part

  Det finns två typer av delning återvinnande --- fysisk återhämtning och virtuella återhämtning --- och det finns verktyg från tredje part som kan hjälpa med varje. Fysisk återhämtning innebär vanligtvis reparation av MBR, och det kan göras manuellt med olika disk redaktörer, men färre än kunniga användare borde hitta en pålitlig mjukvara verktyg för att hjälpa dem. Virtuell partition återhämtning inriktad på att hämta data från en hopplöst förlorad partition, och det är nästan omöjligt att göra utan ett verktyg för att hjälpa dig. Om boot sektorn eller MBR är "död" virtuell återställning av data är den bästa lösningen. Det finns omfattande genomgångar online av de många verktyg tillgängliga för att montera din egen återvinning. Välj en produkter som matchar dina behov exakt. Olika verktyg är specialiserade på olika saker, så se till att du har valt ett verktyg som är specifik för ditt operativsystem, filstruktur (FAT32) och önskat resultat.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man gör mer utrymme för en hårddisk genom att ta bort diskettenheten

Relaterade artiklar


 • hur man byter till en spansk tangentbord
 • fördelarna med effekten skrivare
 • hur man installerar dsl splitter
 • hur du säkerhetskopierar en laptop hdd
 • hur du tar bort dolda partitioner på en Seagate hårddisk
 • hur kan jag formatera min iomega zip-disk?
 • hur man bestämmer när hårddisken återhämtning är inte värt kostnaden
 • hur man öppnar en Dell dator fall som har fastnat
 • hur man konfigurerar ett Bluetooth-mus på en Mac
 • föreskrifter om datorn bortskaffande