Dator > Epson trådlös skrivare hjälp

 • Epson trådlös skrivare hjälp


 • Epson har länge varit ett populärt namn i världen av teknik, och skrivarna företaget gör används ofta i både hem och företag. Med rätt skötsel och underhåll dessa skrivare bör räcka länge, men det är ändå viktigt att veta vad man ska göra när något går fel. Om du har en Epson trådlös skrivare, är det viktigt att veta vad felsökning steg att ta när den skrivaren slutar fungera

  pappersstopp

  Pappersstopp är ett vanligt problem för många skrivare, inklusive Epson trådlösa skrivare. När dessa papperstrassel inträffar är det viktigt att arbeta igenom de möjliga orsakerna systematiskt för att lösa problemet och hålla din skrivare fungerar korrekt.

  Om skrivaren är greppa mer än ett ark papper i tid, ta bort alla papper från inmatningsfacket och fläkt kanterna. Jogga papperet innan du lägger tillbaka det i facket att se till att alla arken ännu. Om papperet fortsätter att sylt, prova att ta bort hälften av papper från facket och försök mata den igen. Att lägga för mycket papper i magasinet kan orsaka problem med störningar. Överdriven fukt i papperet kan orsaka problem också, så se till att spara papper i en varm och torr miljö.

  Ovanliga ljud

  Ett annat problem många användare stöter med Epson trådlösa skrivare är ett konstigt ljud som kommer från bläckpatronerna. Första gången bläckpatronerna är installerade i skrivaren kommer de att behöva lite tid att ladda, och du kan höra ett ljud från skrivaren som laddning sker. Om bruset inte går bort efter några minuter, öppna skrivarens lucka, vänta på patronerna för att flytta till mitten av skrivaren, lyft sedan upp locket. Dra bläckpatronen framåt och dra ut den ur skrivaren. Kontrollera cylinderampullen för emballage, och se till att all tejp har tagits bort från botten av patronen. Efter att patronen har ingående granskats, sätt tillbaka patronen, stäng av skrivaren och försök utskriftsjobbet igen.

  Installation Problem

  Problem med installation av programvara kan vara en annan källa till frustration med ägare av Epson trådlösa skrivare. Det är viktigt att arbeta igenom de möjliga orsakerna till dessa problem för att lösa problemet.

  Om du får ett felmeddelande under installationen av programvaran är det möjligt att du inte har administrativa rättigheter på din dator . Kontrollera med din nätverksadministratör för tillgång du behöver.

  Om du använder USB-kabeln för att ställa in ditt trådlösa skrivare är det viktigt att se till att kabeln sitter säkert fast både på datorn och skrivare. Även om skrivaren ska skriva ut trådlöst när det är inrättat, behöver du en USB-kabel för att få programvaran installerad. Om USB-kabeln inte är säkert din skrivare inte kommer att kunna kommunicera med skrivaren.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:Toshiba laptop minnesproblem

Relaterade artiklar


 • hur man ändrar ljuset i en Dell laptop
 • hur man skrubba en dators hårddisk
 • hur man starta om eller återställa en IPAD
 • kommer att ersätta mobo fixa porten 9550 laptop?
 • hur du tar bort en cdfs från en USB-enhet
 • hur man återställer en Mac-dator enhet strömhantering
 • hur man byter primär och sekundär bildskärmar
 • hur man identifierar hög hamnar Speed USB i en xp dell
 • hur man kopierar en mac diskett på en PC
 • hur man fixar blå skärm problem på en dator