7900 GT problem
Dator > 7900 GT problem

 • 7900 GT problem


 • Nvidia XFX GeForce 7900 GT är en dator grafikkort. Släpptes 2006, är det en av de vanligaste grafikkorten som används i gaming datorer. På grund av dess syfte att tillhandahålla högkvalitativ grafik är 7900 GT utformad med en klockfrekvens på 450 MHz, en 256-bitars minnesgränssnitt, 42. 2GB av minnesbandbredd och GDDR3-minne typ

  Problem

  Trots att det är en mycket tillförlitlig grafikkort är 7900 GT känd för vissa frågor, som börjar med överhettning och grafiska avvikelser på grund av överklockning. Dessa problem påverkar en hel del spelare, eftersom deras realtid spelprestanda blir drabbade när grafiken börjar bromsa eller förlora realtid fart. Den 7900 GT erfarenheter också problem när vissa spel spelas. Spelaren kan se block av texturer på skärmen, så att de inte kommer att se de senaste uppdateringarna av spelet.

  Orsaker

  Det finns många möjliga orsaker till problem med 7900 GT grafikkort. Även grafikkortet är konstruerad för att tåla överklockning, lider fortfarande enstaka kraschar när man trycker till det yttersta. Till skillnad från andra grafikkort, är överhettat det 7900 GT enkelt, och detta kan ses som ett design fel av produkten. Den långsamma förändringen i grafik när vissa spel spelas kan bero på felaktiga eller inaktuella drivrutiner, en indikation på att drivrutinerna för kortet bör uppgraderas.

  Felsökning

  Problem med 7900 GT kan lösas genom sätt att uppdatera den nuvarande drivrutiner används för grafikkortet. XFX GeForce redan har gett installationsprogrammet uppdateringar för 7900 GT, och dessa finns på deras hemsida. Genom att uppgradera drivrutinerna, bättre grafik kvalitet kan uppnås, och riskerna mot kraschar och långsam grafik förändring kan vara begränsad.

  Underhåll

  För att ytterligare undvika överklockning och överhettning problem, rekommenderas att ge tillräcklig ventilation inuti datorns moderkortet genom att använda kylare och fläktar. Med tillräcklig ventilation, är grafikkortet mindre stressad och borde fungera normalt under en längre tid. Kylning hjälper också andra delar av styrelsen att fungera på så sätt undvika kortslutning, stötar och andra problem hårdvara.

  Recensioner

  Även avlyssnat med de frågor som nämns ovan, fortfarande 7900 GT att vara en av de bästa grafikkorten som finns idag. Jämfört med sin rival motsvarigheter, är det fortfarande möjlighet att erbjuda de bästa video grafisk display och kan hänga med kraven i andra onlinespel. Med rätt skötsel och underhåll, kan 7900 GT gå långt i att tillgodose behoven hos dagens onlinespelare.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:Inaktivera automatisk identifiering på en Dell bildskärm

Relaterade artiklar


 • hur man kan kontrollera historia Printer Spooler
 • hur reparera ett Memory Stick Duo
 • Hur berätta om en USB-port är hög hastighet
 • hur man kan spara på batteriet i en bärbar dator
 • hur att fotografera ett svagt ljus landskap bättre och på ett bra sätt
 • hur man startar upp till optisk enhet på en MacBook
 • hur du justerar mängden fysiskt RAM-minne som används som video-RAM
 • hur man ansluter en analog videokamera till datorn
 • hur reparera en gateway anteckningsbok LCD
 • hur man hittar rätt ljud drivrutin för en dator