Dator > hur välja mellan ett äpple ipad och en netbook

 • hur välja mellan ett äpple ipad och en netbook


 • Apple vet verkligen hur man bygger en kick, men väntan är över. IPAD har presenterat. Nu har du val att göra. Ska du köpa den nya slimmade IPAD eller ska du köpa en skrymmande netbook. Naturligtvis finns det fördelar med att båda produkterna, så hur bestämmer ni mellan de två produkterna? Svaret är att det beror på dina datorer. Detta är en guide i lekmannaspråk att hjälpa dig att bestämma
  1
  vill kunna videochatta , som Skype? Om du behöver absolut ha en webbkamera, för att du vill videochatt eller videokonferens då netbook är datorn för dig. IPAD har ingen kamera.
  2.
  Behöver du ha full tillgång till Internet? IPAD är mycket snygg och har en snabb processor, men den saknar en viktig komponent. IPAD kan inte köra Flash-applikationer. Det har sagts att Flash är ett fruktansvärt program, men det finns en ton av Flash-innehåll på Internet. Hulu en populär webbplats, körs på blixten. Facebook-spel körs på blixten. Du får bilden.
  3.
  Behöver du verkligen en USB-enhet? IPAD har inte en USB-enhet. Om du vill ansluta din kamera eller någon annan kringutrustning än netbook är datorn för dig. Du behöver en sats kamera för att ansluta kameran till din iPad.
  4.
  Behöver du installera media som finns på en CD? Om du behöver installera media som finns på en CD, på en netbook kan du enkelt ansluta en CD-enhet via USB-kabel. Det enda sättet att få media från IPAD är att köpa den från iTunes eller program lagrar.
  5.
  Behöver du mycket minne för lagring? Varken IPAD eller netbooks ger en hel del för lagring av data /musik /video etc. IPAD kommer i 16 GB, 32 GB och 64 GB. Den mest grundläggande netbook börjar vid 160 GB. Du kan alltid lägga till en andra enhet eller uppgradera minnet för netbook. Du kan inte uppgradera IPAD. Allt du kan göra är att köpa de 64 GB-versionen.
  6.
  Behöver du göra en hel del att skriva? Om du är en bra maskinskriverska på din iPhone, då du kommer att bli en snabb maskinskriverska på din IPAD. Knappsatsen är större, så det borde vara lättare, men ingenting kan jämföras med gammaldags datorns tangentbord.
  7.
  Behöver du mycket batteritid? IPAD levereras med en 10 timmars batteritid. De flesta netbooks kommer med en batteritid på 6 + timmars. Fördelen med netbooks är att du kan uppgradera ditt batteri och bära och extra batteri att byta ut. Du kan inte byta ut batteriet i IPAD.
  8.
  Behöver du något litet som ser imponerande? Då IPAD är datorn för dig. Apples produkter är snygga och mycket i ropet.
  9.
  Behöver du en liten bärbar dator som kommer att göra nästan allt annat en bärbar dator eller dator kan göra? Då netbook är datorn för dig.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man hittar rätt IPAD Tillbehör

Relaterade artiklar


 • de bästa bärbara datorer för designproffs
 • hur du lägger filtren för dator fläktar
 • hur man tvinga fram en skiva ur en MacBook
 • hur man använder en bärbar dator utomlands
 • hur man kommer åt den inbyggda kameran på en MacBook
 • hur du tar bort alla filer från en dator
 • hur man kan förbättra videobilden med webbkamera
 • hur man ansluter en gammal IDE-disk till en nybyggd SATA-enhet
 • fördelar och nackdelar med DVD ROM-skivor
 • hur man gör skärmen ljusare på en bärbar dator