Dator > hur man skapar en speglad enhet

 • hur man skapar en speglad enhet


 • Att förlora en hel hårddisk kan vara förödande, speciellt med tanke på hur mycket information människor hålla på sina datorer. På grund av detta, är det en bra idé att skapa en spegel enhet. En spegel enhet är en som har en exakt bild av de viktigaste enheten. Därför, om ett virus kommer in i enheten, eller om det är mekaniska fel, kan de enskilda ändå använda spegeln enheten för att lagra information tills de ersätter den skadade enheten. Denna process kallas spegling

  blanka enhetsluckor på samma enhet


  1.
  Partitionera din C-enhet så att det finns två separata delar. För att göra detta, öppna fönstret Diskhantering. Du kommer att se de två enheter (C och D). Högerklicka på enhet C och du har möjlighet att skapa en ny enhet. Fördela mängden resurser du vill ha för det.
  2.
  Installera spegling programvara. Det finns gratis sådana på nätet, men det är ofta gånger bättre att få betalt för. Enligt PCMag, två bitar av programvara för att tänka på är Acro s DupliDisk eller löfte Technologies DataDefender.
  3.
  Öppna upp programmet och välj den enhet du vill spegla. Du kommer att spegla C köra till den nya som du partitionerade. Kör programmet och kontrollera sedan att se till att den nya enheten har alla filer. Med allt det, om något skulle hända till C-enheten, kommer den nya enheten kunna bära slack.

  Blanka enhetsluckor på separata Drive


  1.
  Välj samma program som nämns i föregående avsnitt. Dessa är billiga delar av program som speglar framgångsrikt.
  2.
  Köp en ny hårddisk och installera den. Frekvensomriktaren måste ha minst samma lagringskapacitet som den enhet du är spegling, eller om du får slut på utrymme innan spegling är klar. I stationära datorer, det finns oftast flera platser för olika hårddiskar. Installera en hårddisk kräver att öppna höljet på datorn och skjuta in det i någon av de tillgängliga ankomst-och avgångstider. Bifoga alla nödvändiga kablar (brukar komma med hårddisken).
  3.
  Installera hårddisken. När den är installerad kommer den att visas i enheten förvaltning avsnitt och du kommer att kunna göra vad du vill med den.
  4.
  Kör spegling mjukvara och har den överföra filerna till den separata rack /hårddisk. Detta kommer att ta längre tid än spegling på en partitionerad enhet eftersom du flytta alla filer till en annan del av maskinvaran.
  5.
  Testa den för att säkerställa att den fungerar. För att göra detta, överväga att ta bort den gamla enheten för att se den nya fungerar. Sätt sedan tillbaka den gamla enheten.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur du ansluter en FireWire till min dator

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter två routrar till ett kabelmodem
 • hur man använder en dator i en varm miljö
 • Hur får man en G4 PowerBook att köra bättre
 • hur man kan bli av en autorun på min memory stick
 • hur till återvinna hårddiskutrymme som går förlorad och visas inte
 • hur du ansluter gamla stereohögtalare till en dator
 • pausar du en ljudfil med en fotpedal
 • hur gör bilder jag överföra på ett SD-chip från ett xD?
 • Hur man testar video-RAM
 • hur du kör flera skärmar