Dator > Hur man avgör om IPAD är rätt för dig

 • Hur man avgör om IPAD är rätt för dig


 • Med det senaste tillkännagivandet av IPAD, Apples nya tablet-enhet har många börjat undra om det är något de borde överväga att köpa. I denna artikel kommer vi att titta på 4 saker du kan göra för att avgöra om du ska gå vidare med köpet av en IPAD
  1 <. . br> Tänk
  sina begränsningar-Presumtiva köpare måste beakta det faktum att IPAD inte erbjuder alla funktioner från en mobil dator. I själva verket har det mycket mer gemensamt med iPod Touch än en Tablet PC. Ungefär som iPod Touch och iPhone, regelbundna Mac-program är inte tillgängliga på IPAD. Användare måste välja mellan den snabbt växande bibliotek av program som finns tillgängliga på iTunes App Store. Både video och stillbilder fånga är inte tillgänglig i denna första generation av IPAD. Den saknar också ett externt tangentbord, vilket gör det minst idealisk för att skriva en intensiv verksamhet
  2
  överväga dess flexibilitet -. . Den IPAD gör, på ytan, framstå som en blåst upp iPhone utan telefonitjänsten förmåga, men vid närmare inspektion visar det sig vara ett mer kapabel enhet. Det erbjuder kraftigt förbättrad processorkraft, skärmupplösning och batteritid över iPhone och dess mycket större skärm ger upplevelser som de mindre Apple-enheter helt enkelt inte kan matcha. Läsa e-böcker, titta på filmer, visa bilder, spela spel och delta i ett sortiment av andra multimediaupplevelser lovar att bli en rikare upplevelse på iPad.
  3.
  Utvärdera vad det kan ersätta för dig-I dagens digitala värld, många som tycker att de behöver flera enheter för att tillfredsställa sina mobil underhållning och behov produktivitet. Det är inte ovanligt att en person att få en mobil spelkonsol, MP3-spelare, bärbar dator och e-bok läsaren på dem vid varje given tidpunkt. Med IPAD förmåga att uppfylla många av dessa behov, oavsett om den kan minska din belastning och ersätta en del andra enheter bör bland dina pre-köp överväganden.
  4.
  Titta på framtiden-Det finns både positiva och negativa aspekter av att köpa den första omgången av iPads. På den positiva sidan är det alltid spännande att anamma ny teknik och vara bland de tidigt inför folkmassan. Utöver rena status, erbjuder IPAD mycket legitima och unika lösningar till många människors behov. Utforska sätt på vilka IPAD kan ta itu med din mobil-och stationära-behov kommer att vara mycket givande för många, och att erfarenhet kan ofta väga tyngre än någon inneboende negativ. Dessa negativa avslöjar sig genom att utvecklingen Apple har satt sina tidigare produkter. Vi kan vara nästan säker på att det kommer att bli en bättre och snabbare IPAD tillgänglig före utgången av året. Som med iPhone och iPod innan det är många användare kvar känslan lite tomt när en överlägsen version av deras produkt är släppt på en liknande eller lägre pris. Är dock tillfredsställande tidigt antagande nästan alltid blandas med sting av en uppdaterad produkt, så detta kanske inte en allvarlig fråga för vissa.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man får den bästa kvaliteten på LCD-skärm

Relaterade artiklar


 • hur man uppgraderar Canon MP970 i Windows 7
 • hur du kopierar en laptop hdd på en hdd skrivbord
 • skillnaderna mellan pci & AGP
 • hur man byter och uppgradera minnet i din bärbara dator
 • Skillnaden mellan USB-porten & firewire
 • hur till återvinna hårddiskutrymme som går förlorad och visas inte
 • hur man kan minska datakostnader maskinvaruunderhåll
 • hur man ansluter en MD på en dator
 • mus acceleration fixa i Windows XP
 • Hur väljer min egen väg på en Garmin