Dator > hur man kan förbättra videobilden med webbkamera

 • hur man kan förbättra videobilden med webbkamera


 • När du delta i en videochatt, en kornig eller släpar video kan orsaka en hel del frustration. Webbkameror, liksom de flesta andra kameror, gynnas av gott ljus och rätt fokus. De kräver också särskilda överväganden som är relaterade till strömmande och datorproblem bearbetning. Processen för att förbättra kvaliteten kommer till stor del vara en av trial and error

  Du behöver:. .
  3 skrivbordslampor
  3 ark papper.
  Kläder stift.
  Webbkamera-programvaran.

  Ljus


  1.
  Sätt upp en lampa som en central ljus. Du behöver inte vara en film student att göra detta, men att bara veta principerna för att skapa en väl upplyst bild kommer att hjälpa. Enligt Videomaker, för att skapa en tre-punkt belysning inrättats, vilket är vad proffsen använder, du behöver en nyckel ljus, vilket är ett starkt ljus skiner på en hög vinkel på motivets ansikte lite off-center.

  2.
  Sätt upp en lampa som upplättningsblixt. Om nyckeln ljuset slår den högra sidan av ansiktet, bör fylla light "fylla i" skuggor genom att trycka på vänstra sidan av ansiktet, och det bör inte vara så hårda och direkta som nyckel. Detta kan ta några försök att göra bilden ser naturlig.
  3.
  Sätt upp en bakgrundsbelysning. Du kanske inte ens en lampa för detta, som ett överljus eller ens ett fönster kan ge detta. Den viktigaste funktion är att särskilja föremål (du) från bakgrunden genom att markera din form med ljus på baksidan av axlar och huvud. Detta är den minst viktiga ljuset.
  4.
  Sprida ljuset, om möjligt. Diffusion betyder bara att skicka ljus genom en skärm så att det visas "mjukare. "Du kan åstadkomma detta genom att fästa lappar på framsidan av lamporna med kläder stift. Alternativt kan du använda naturligt diffusa ljus med hjälp av en kinesisk papper lykta eller studsar ljuset mot en vägg.
  5 .
  Välj en neutral bakgrund. Bilden kommer att se bättre ut om bakgrunden är enkel, icke-rörliga, icke-reflekterande och solid. Mörka färger fungerar bra eftersom mindre ljus kommer att studsa mot dem, vilket gör det mindre troligt att du kommer att ha en back-lit effekt där motivet verkar mörkare och grainier på kameran.

  tekniska överväganden


  1.
  Frigör bandbredd. Om någon annan är på nätet, eller du hämtar eller överför data samtidigt på samtalet, kan detta ta upp bandbredd och göra kameran automatiskt justera försämras bildkvaliteten eller tom orsaka frysning eller oskärpa. Säg detta till den person på den mottagande slutet av videon också.
  2.
  Justera fokus. De flesta webbkameror har en manuellt fokus hjul på framsidan som du kan vända tills bilden visas skarpaste. Det kan hjälpa att göra det så suddiga som möjligt först och sedan sakta vända åt motsatt håll tills du få in bilden i skarpt fokus.
  3.
  Använda ett brusreducering filter. Buller, när det gäller video är kornig pixlar som röra en bild. Du kan använda ett program som CamTrack att rikta de kvarvarande buller och städa upp bilden när du har tagit alla tänkbara åtgärder.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:fördelarna med en LCD-projektor

Relaterade artiklar


 • hur du ställer LCD-bildkvalitet
 • typer av förläng-platser
 • Hur får man en dator att känna igen talare
 • hur man hittar pc föraren fel
 • hur man beräknar ytdensitet
 • hur man uppgradera en äldre dator
 • hur man berättar SCSI-kabeln
 • hur man dra nytta av en dual core processor
 • hur du tar bort en extern HD på en Mac
 • hur du kontrollerar om en SLI-brygga arbetar