Dator > hur man installerar en termisk etikettskrivare i XP

 • hur man installerar en termisk etikettskrivare i XP


 • Även om tekniken kan bli allt äldre, termiska etikettskrivare (skrivare som överför färg till den etikett via värme) fortfarande används i stor utsträckning på grund av den billiga typen av tryckt medium. På grund av detta har stöd för teknik som används av många av de ledande tillverkarna av dessa skrivare ändrats för att hänga med nyare anslutningsmöjligheter som USB. Med Microsoft XP fortfarande används i stor utsträckning, installera en termisk etikettskrivare i XP är en vanlig praxis. Installera din termiska etikettskrivare i XP är ett kort förfarande, men de åtgärder som behövs kan variera beroende på din installationsmetod. . Noggrann uppmärksamhet på stegen ska visa dig en problemfri process som kommer att få ditt termoskrivare vrida ut etiketter direkt

  Windows Ny maskinvara hittades Installera


  1.
  Stäng av datorn och sedan ansluta skrivaren till din dator.
  2.
  Sätt på din PC och låta Windows XP att helt starta upp.
  3.
  Slå på termoskrivare. När skrivaren slås på igen, "Hittat ny maskinvara" startas.
  4.
  Bestäm om du vill att Windows att ansluta till Windows Update för att söka efter nödvändig mjukvara för att köra din skrivare eller installera programvaran manuellt. Anslut din dator till en aktiv Internetanslutning för att fortsätta med sökandet.
  5.
  Placera ett märke i cirkel som indikerar din önskan att ha Windows söka och klicka sedan på "Next>" för att fortsätta. Windows söker efter en av drivrutinen och om den påträffas, installera drivrutinen för dig. Starta om systemet för tillträde den installerade termiska skrivare.

  Driver på CD Installera


  1.
  Välj alternativet "Nej, inte denna gång" följt av "Nästa>" knappen vid "Guiden Ny maskinvara "fönstret för att manuellt installera. Du ser den här guiden När du har anslutit skrivaren till datorn, starta datorn och slår på skrivaren.
  2.
  Installera drivrutinen för termoskrivare från en installationsskiva från föraren tillverkaren eller från programvara som laddats ned på tillverkarens webbplats.
  3.
  Sätt i installations-skivan i din CD-ROM-enheten och välj sedan "Installera programvaran automatiskt" från "Hittade Guiden Ny maskinvara. "Tryck på" Nästa> "för att starta guiden att söka efter drivrutinen. Windows hitta drivrutinen på CD och installera drivrutinen, vilket gör skrivaren kan användas. Tryck på" Finish "när föraren är installerat och sedan starta om datorn för att tillgång till termoskrivare. Ett alternativ till guiden är att använda installationsprogrammet som tillhandahålls av tillverkaren.
  4.
  Ladda drivrutinen från skrivarens hemsida till ditt skrivbord eller mapp val.

  5.
  Tryck på "Avbryt" knappen i "Guiden Ny maskinvara" och köra installationsprogrammet (oftast genom att dubbelklicka på den) laddas ner från tillverkarens webbplats. Denna metod kommer att installera den termiska skrivardrivrutinen och eventuella nödvändig mjukvara utan att använda guiden. Följ informationen installationsprogrammet och sedan starta om datorn för att komma åt skrivaren.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:Toshiba laptop installationsanvisningar

Relaterade artiklar


 • Att säkerställa en dataområdet
 • hur man installerar ett kort USB-hubb i datorn
 • 32-bit vs 64-bitars system
 • hur man ansluter en MD på en dator
 • hur man ansluter en analog videokamera till datorn
 • tips på laptop tangentbord
 • hur man ändrar ljuset i en Dell laptop
 • PC-kortplats typer för luft-kort
 • typer av datorskärmar
 • pausar du en ljudfil med en fotpedal