Dator > hur du ansluter en dator till en mottagare

 • hur du ansluter en dator till en mottagare


 • Datorer används i alla typer av multimedia-applikationer. Banbrytande filmer är gjorda och redigeras med datorer. Många inspelningsstudior använda datorer för inspelning och mixning musik. Även i hemmiljö, är datorn som används för att titta på filmer och lyssna på musik. De flesta datorer använder små, låg kvalitet på högtalare för ljudet. Ett sätt att förbättra vår multimedia erfarenhet genom att ansluta datorn ljudet till en stereo mottagare

  Du behöver:.
  Koaxial digital kabel
  . Optisk digital kabel.
  Analog stereo mini till RCA hane-kabel.


  1.
  Bestäm ljudalternativen kortet produktionen genom att titta på baksidan av datorn och lokalisera ljud. Du har minst en analog mini stereo utgång, där Högtalare Koppla in, och potentiellt en digital koaxial och /eller optisk utgång. Den digitala utgången är märkt som "SPDIF". Du kan också se utgångar mini stereo för "bak, mitten, sub" eller andra liknande titlar. Dessa är analoga surround utgångar.
  2.
  Titta på baksidan av din mottagare och bestämma din ljudingång alternativ. Du bör ha flera analoga RCA-ingångar. Du kan också ha digital koaxial och /eller optiska ingångar. Dessa etiketter som "digital" eller "SPDIF". Digitala anslutningar är mindre känsliga snedvridningar och kommer att ge surroundljud när du tittar på DVD.
  3.
  Uppnå önskade kabelanslutningar. Om du har digital koaxial eller optisk anslutning på både datorn och mottagaren, få en associerad-kabel som är tillräckligt lång för att ansluta från datorn till mottagaren. Om du inte har digitala anslutningar, få en P2 stereo (stereo mini jack) till dubbel manliga RCA-kabel.
  4.
  Anslut datorn till receivern via de kablar som erhållits i steg 3. Om du har digitala kabel, anslut den från SPDIF ut på datorn till den första tillgängliga digitala ingången på receivern. Om du använder den analoga kabeln, koppla in stereo mini jack i datorn stereo-ut och RCA-anslutningar till "vänster" och "höger" ingångarna på första tillgängliga "Input" eller "Video"-anslutning. Du kan också använda "Tape i, CD eller AUX" anslutningar. Se till att datorn och mottagaren är under denna process.
  5.
  Slå på datorn och ställ in ljudet att använda SPDIF om du använder de digitala anslutningarna.
  6.
  Stäng på mottagaren och ställ in input till den anslutning som du valt för användning med datorn.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur du tar bort en flatbäddsskanner täcka att rengöra en Epson

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort skrivarkön från Windows XP
 • Dell Inspiron bärbara kontrast och ljusstyrka hjälp
 • hur man hittar uppgifter som körs på en dator
 • hur man väljer rätt kort grafikkortet
 • hur du justerar bildformatet på en LCD
 • hur du skannar dokument med färg i Windows XP eller Vista
 • Ta bort en klientdator
 • hur man installerar ett kort USB-hubb i datorn
 • hur man byter batteri i en CASIO sol klocka
 • hur man översätter en fil på en disk till en annan dator